Jazykové školy a kurzy pre deti, mládež, dospelých i seniorov. Učte sa angličtinu, nemčinu, francúzštinu, španielčinu, ruštinu alebo iný svetový jazyk, s ktorým sa dorozumiete všade. Na výber máte z množstva románskych, slovanských i germánskych jazykov.

Jazykové kurzy angličtiny, nemčiny, francúzštiny, španielčiny, taliančiny, ruštiny a poľštiny vedené českými lektormi i rodenými hovorcami. Výučba zameraná na hovorený prejav v malých skupinách. Obchodná angličtina aj príprava na Cambridgeské skúšky KET, PET, FCE, CAE. Zaisťujeme výučbu individuálnu, pre firmy aj verejnosť. Nástup po celý školský ...

Zaoberáme sa poskytovaním školení v oblasti IT a jazykových zručností.

Služby: - preklady angličtina - výučba, doučovanie - korektúry

Jazykové centrum, výučba: - angličtina - nemčina - výučba cez Skype - angličtina pre najmenších

Služby: - výučba, doučovanie nemeckého jazyka, nemčiny - preklady z nemčiny do slovenčiny/z slovenčiny do nemčiny.

Služby: - výučba angličtiny - preklady

Výučba, kurzy: - angličtina Služby: - preklady, tlmočenie Kancelária, učebne: Na Burince 339, Sušice

Jazykové kurzy - angličtina - francúzština - nemčina - ruština - španielčina - taliančina - slovenčina pre cudzincov - príprava na medzinárodné kurzy - firemná a individuálna výučba

Jazyková Škola: -výučba jazykov, jazyky -výučba jazykov pre firmy -preklad, preklady a tlmočenie -intenzívny kurz, kurzy -nemčina, ruština, angličtina, čínština, francúzština, arabčina a pre cudzincov česky

Kurzy nemeckého jazyka - kurzy pre dospelých, začiatočníkov i pokročilých - individuálne, skupinové lekcie.

Tlmočenie a preklady: -nemecký jazyk, nemčina, anglický jazyk, angličtirna. Výučba jazykov: -nemecký -anglický, angličtina. po-so 9-17.

Jazyková škola: - kurzy anglického jazyka, angličtiny.

Prekladateľská a tlmočnícka činnosť - tlmočnica, prekladateľka z nemeckého jazyka. Lektorka jazykových kurzov. Terapeutka Metódy RUŠ. Sebaozvoj.

Kresťanská organizácia. Kurzy, výučba, organizovanie, služby: - anglický jazyk, angličtina - anglické letné tábory - detské ihrisko - prenájom priestorov.

Preklady: -z/do 50tich jazykov -odborné texty z rôznych odborov -napr. prospekty, príručky, reklamné texty, rodné listy, smernice, zmluvy, účtovné výkazy. Výučba: -firemná a individuálna výučba AJ -zameranie-všeobecná forma jazyka -konverzácia -špecifická forma jazyka. Možnosť špecializácie: možná nasledujúca špecializácia: 1.Na ...

Prekladateľská a tlmočnícka činnosť. Ruský jazyk. - profesionálne písomné a technické a právne preklady ruského jazyka. Výučba ruského jazyka priamo vo Vašom podniku - začiatočníci aj pokročilí.

Výučba, kurzy, prekladateľské, tlmočnícke služby: - francúzsky jazyk, francúzština.

Jazyková škola s právom štátnej jazykovej skúšky Valašské Meziříčí ponúka pomoc pri bolestivom zvládaní cudzích jazykov. Komunikujte s nami, poradíme Vám s Vašimi jazykovými problémami, alebo Vás nasmerujeme na ich riešenie. Všetky kurzy prebiehajú v pohodovej atmosfére. Ponúkame Vám: - výučbu cudzích jazykov od začiatku - možnosť nadviazať ...

Channel Crossings patrí medzi prestížne jazykové agentúry. Na slovenskom trhu pôsobíme už od roku 1993. Našim poslaním je poskytovanie širokej ponuky efektívnych jazykových služieb tak, aby sme uspokojili individuálne požiadavky domácich i zahraničných klientov z radov súkromných firiem, štátnych organizácií i širokej verejnosti.

Prekladateľská agentúra - odborné preklady a tlmočenie, firemná výučba jazykov, lokalizácia, grafické práce a dtp. Angličtina, nemčina, ruština, taliančina, francúzština, španielčina a všetky ďalšie európske jazyky a rad jazykov mimoeurópskych.

Preklady, tlmočenie: - angličtina špecializácia - jazyková agentúra - kurzy angličtiny, španielčina, gréčtina, nemčina, francúzština - individuálne, skupinové, firemné.

Tuček English. Výučba, kurzy, anglický jazyk, angličtina: -intenzívne pobytové kurzy -celoročné kurzy v Hodoníne -firemné a individuálne kurzy -pre dospelých 7 úrovní -pre deti od 12 rokov 3 úrovne -jazykové kurzy, jazykový kurz. Preklady, tlmočenie.

Ponúkame jazykové kurzy angličtiny, španielčiny a nemčiny.

Služby: - výučba anglického jazyka - preklady z/do anglického a nemeckého jazyka.

Kurzy angličtiny - individuálna aj skupinová výučba anglického jazyka. Učebňa - adresa: Pražská 59, 541 01 Trutnov