Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

-Výroba strojov a zariadení -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Prenájom a požičiavanie vecí ...

KOO-BOZPO, s.r.o. sa zameriava na bezpečnosť práce a požiarnu ochranu, školenia as tým súvisiace činnosti.

MAMICENTRUM s.r.o. sa zameriava na predaj kočíkov, dojčenského tovaru, drogérie a olejov a vykonáva kurzy cvičenia pre tehotné, masáže a vedenie pôrodu.

Jazyková škola. služby: -výuka cudzích jazykov, preklady textov, tlmočením a skype výučbou.

služby: - školenie - organizujeme školenia a semináre z ekonomickej oblasti a z oblasti rozvoja osobnosti - akreditované semináre pre úradníkov obcí a štátnej správy - vzdelávacie kurzy, školenia, semináre na tému daň z príjmu, DPH, mzdové účtovníctvo, právo a personalistika Semináre, školenia: - audit - účtovné a daňové ...

Masérska škola - kurzy v BRNE, THAJSKU, ČÍNE - masáže a aromaterapia v tehotenstve -CANDLE čokoládové a medové masáže - DORNOVA metóda - havajské masáže - champi - ajuvérdská masáž - jemné mobilizačné techniky - klasické relaxačné masáže pre laikov - lymfatické masáže pre regeneračné maséry - masáže lávovými kameňmi - bambusové ...

Centrum Bilbo z. s. zaisťuje vzdelávacie a klubové činnosti pre deti, mládež a dospelých. Organizujeme rekvalifikačné kurzy a zahraničné výmeny a stáže. Ponúkame krúžky keramiky, angličtiny, kresby, tanca, hudby, šermu, sebaobrany, kurzy jazdy na koni, výučby práce na počítači či hry na gitaru. Rozvíjame vedecké a kultúrne voľnočasové ...

Verejná strelnica. Športová a rekreačná streľba. Možnoxt výcviku ozbrojených zložiek štátu. Praktická prípravu žiadateľov o zbrojný preukaz.

PhDr. et Bc. Jan Kabát poskytuje služby pre riešenie sporov mimoprávnou cestou, právne služby, realizuje kurzy ADR a ponúka možnosť usporiadania supervízneho stretnutia pre mediátorov.

Materská škola: -anglická škôlka v Brne s 15 ročnou tradíciou prepracovanou metódou výučby angličtiny pre najmenších.

Služby: - firemné vzdelávanie - personálne poradenstvo - koučovanie, mentoring - marketingové poradenstvo, grantové poradenstvo

Služby, školenia: - príprava a poradenstvo v oblasti ISO 9001 aj v nadväznosti na dotácie - v oblasti poradenskej, konzultačnej a vzdelávacej činnosti systémov manažmentu - poradenstvo, príprava v oblasti manažmentu. - školenia v oblasti automobilového priemyslu - zabezpečenie vhodných dotačných titulov na celú šírku činnosti.

výklad kariet Karmologie a numerológia semináre - kurzy reiki - energetické systémy Alternatívna medicína

Služby - vývoj aplikácie modernej počítačovej grafiky v medicíne - vývoj inovatívnych riešení - lekárske spracovanie obrazu a 3D vizualizácia - anatomické modelovanie ľudských tkanív - rekonštrukcia kraniálnych defektov.

Wyda s.r.o. ako vzdelávacia spoločnosť, poskytuje: - kurzy na kľúč pre firemných zákazníkov - rekvalifikačné kurzy - e-learningové kurzy - vzdelávanie pedagogických pracovníkov - poradenstvo v riadení a rozvoji ľudských zdrojov - poradenstvo v oblasti projektov - špecializácia na vzdelávanie osôb so stredoškolským a vyšším vzdelaním ktoré ...

Ing. Adam Šalša poskytuje kompletné poradenstvo v oblasti BOZP a PO. Zaistí Vám preškolenie zamestnancov, vrátane vypracovania potrebných dokumentov.

Anna Ogurčáková prevádzkuje jazykové a vzdelávacie kurzy v Ostrave.

Vydavateľstvo - magazín Business Woman - organizovanie seminárov a workshopov a eventov.

Stlužby - IT podpora - outsourcing - správa sietí rôznych platforiem a operačných systémov - kurzy, školenia programvania, MICROSOFT a ďalšie.

Jazyková škola - jednoročné pomaturitné štúdium angličtiny - kurzy pre dospelých - kruzy pre deti a mládež - firemná a individuálna výučba.

Služby - koordinátor BOZP na stavenisku - technický dozor investora - izolácia striech.

-Výskum a vývoj v oblasti prírodných a technických vied alebo spoločenských vied -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačne hospodárskej povahy -Provozování vodovodov a kanalizácií a úprava a dodávka vody -Přípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné práce -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie ...

Enemy s.r.o. sa zameriava na technické služby týkajúce sa ochrany majetku a objektov, výučbu prvej pomoci a zdravotný dohľad na organizovaných akciách.

Školenie BOZP a PO on-line po celej SR. Bezpečnosť práce na mieru, služby BOZP a PO komplexne. E-shop BOZP s produktmi a službami v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a požiarnej ochrany.