Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Fyzioterapeutka Mgr. Kateřina Kropáčová prevádzkuje lekcie jogy, hodiny fyzioterapie, kineziotaping.

Anna Fančovičová je pôrodná asistentka poskytujúca okrem služby pôrodnej asistentky: - kurzy a cvičenia pre tehotné - zapožičanie knihy s tematikou tehotenstva, pôrodu a šestonedelia alebo rodičovstva - požičanie pomôcok (monitor dychu, odsávačka materského mlieka, strieborné klobúčiky, nosiace šatky, reboza, Aniball pumpičky)

Vysoká škola, Univerzita obrany: -Fakulta vojenského leadershipu -Fakulta vojenských technológií -Fakulta vojenského zdravotníctva -Ústav ochrany proti zbraniam hromadného ničenia -Centrum bezpečnostných a vojenskostrategických štúdií -Centrum jazykového vzdelávania -Centrum telesnej výchovy a športu.

Predaj a servis hasiacich prístrojov a požiarnych hydrantových systémov. Školenie zamestnancov v oblasti PO a BOPZ. Kontrola funkčnosti núdzového osvetlenia a požiarno-bezpečnostných zariadení, požiarnych upchávok. Vedenie a aktualizácia dokumentácie požiarnej ochrany podľa platnej legislatívy.

Materské a rodinné centrum Materinka Brno prevádzkuje materskú školu a jasle pre deti od 1, 5 roku do 6 s montessori programom.

DETSKÁ SKUPINA Veselá školička Zuzanka, z.s. sa zameriava na starostlivosť o deti od 1, 5 - 6 rokov.

Miesto, kam sa tešia malí i veľkí, kde sa svet malých i veľkých prepája, odkiaľ malí i veľkí odchádzajú o niečo väčší. Medzinárodné jasle a škôlky pre deti od 6 týždňov do 7 rokov as akreditáciou MŠ SR

Poradenské a vzdelávacie združenia: - riadenie ľudských zdrojov - systémy hodnotenia - personalistika - assessmenty

Detská skupina Jasle Prostejov, príspevková organizácia sú príspevkovou organizáciou štatutárneho mesta Prostejov. - starostlivosť o deti v detskej skupine - zabezpečenie potrieb dieťaťa, na výchovu, rozvoj schopností, kultúrnych a hygienických návykov dieťaťa Služby: - Stála pravidelná dochádzka - Dochádzka 92 hodín v mesiaci - Strážna ...

Spoločnosť SPOLOČNÁ VÍZIA: BEZPEČNOSŤ PRÁCE NA STAVENISKU, z. s. sa zameriava na poradenstvo v oblasti bezpečnosti práce na stavenisku.

Organizovanie kurzov a seminárov. Komunikačná psychológia a psychoterapia.

Stacionár pre zdravotne postihnuté deti s mentálnym postihnutím, kombinovanými chybami alebo autizmom. Špeciálna zákadná škola.

Občianske združenie Slniečko deťom z.s. sa zameriava na alternatívnych foriem vzdelávania a na integráciu detí.

Leona Burkoňová sa zameriava na masáže, výlety, pobyty, pohybové krúžky, lyžovanie, stráženie detí a tábory.

PhDr. Adam Chalupníček prevádzkuje internetový jarmok služieb, tovaru a výrobkov.

Mgr. Alžbeta Tobiášová prevádzkuje predškolské zariadenie Školička Betty pre deti od 2 rokov.

Bc. Lenka Vrlová, DiS. je pôrodná asistentka, ktorá poskytuje predpôrodný kurz, tehotenskú poradňu, sprievod k pôrodu, popôrodnú návštevu a laktačné poradenstvo.

Michal Tretera sa zameriava na montáže a údržbu elektrických zariadení, školenia bezpečnosti práce, ponúka elektrizácie as tým súvisiaci materiál a vykonáva revízie plynových zariadení.

Spoločnosť SPOLOK ÚČTOVNÝCH OLOMÚC: - Semináre a školenia Spolku účtovníkov Olomouc sú akreditované - novinky v zákonoch a vyhláškach - naši lektori Vám objasnia výklady zákonov Vzdelávacie stredisko - veľká kapacita sály, priestory sú vhodné na školenia, semináre, rokovania s obchodnými partnermi, firemné a súkromné akcie. Možnosť využitia ...

Služby: -ubytovanie -dvojlôžkové, trojlôžkové izby, štvorlôžkové izby -káblová TV, bezdrôtový internet, sociálne zariadenie, sušič vlasov -sklepa, reštaurácia - vináreň -salónik -veľká sála -squashový kurty. Organizovanie: -priestory na organizovanie seminára, firemné, súkromné akcie -prenájom dataprojektor, projekčné plátno, flip ...

Ponúka - ubytovanie pre študentov Stredisko praktického vyučovania - umelecké spracovanie dreva

Ekologická výchova, prednášky, kurzy Ubytovanie na súkromí