Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

služby: - tandemové zoskoky - kurzy parašutizmu - športové parašutizmus

Požiarna ochrana PO. Bezpečnosť práce BOZP. Školenia a spracovanie dokumentácie v oblasti PO a BOZP. Revízia: - hasiace prístroje - hydranty - protipožiarne nátery - zdvíhacie zariadenie - stavebné stroje.

Predaj, oprava, servis, služby: - počítače - inštalácia operačných systémov - správa aj servis sietí LAN / WAN / WIFI / VPN - počítačové kurzy.

Prekladateľka a tlmočníčka Blanka Michalisková sa už niekoľko rokov venuje prekladom aj tlmočením z českého jazyka do nemeckého jazyka a naopak. Medzi naše aktivity patrí aj výučba nemčiny pre firmy, dospelých i deti. Sídlime v Mikulove, okres Břeclav. Prekladateľské, tlmočnícke služby: - nemecký jazyk - nemčina - z nemčiny do češtiny - ...

Naša škola poskytuje žiakom základy umeleckého vzdelania v dvoch odboroch a to výtvarnom a hudobnom. Výtvarný odbor: - prijíma na štúdium nových žiakov od predškolského veku. Vyučované predmety: Plošná tvorba (kresba, maľba, grafika), priestorová tvorba (modelovanie), objektová a akčná tvorba, výtvarná kultúra. Skupinová výučba prebieha ...