Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Komplexné služby v požiarnej ochrane: - kontroly a opravy hasiacich prístrojov požiarnych hydrantov - školenia požiarnej ochrany - rozvoz a plnenie CO2 a potravinárskych plynov Revízia: - hasiace prístroje - požiarne vodovody - protipožiarne upchávky a klapky Predaj: - hydrantové skrine - požiarne armatúry - hlásiče - čidlá, ...

Mgr. Peter Oroszy je psychoterapeut, supervízor. Služby: - koučing - supervízia - individuálna psychoterapia - moderovanie prípadových konferencií - odborná garancia projektov so sociálnou problematikou.

Služby: - emailový kurz pre rodičov, ktorí chcú svojim deťom lepšie porozumieť

ACTIVITY INŠTITUT z. ú. je vzdelávacou, športovou a záujmovou neziskovou organizáciou, ktorá sa špecializuje na rozvoj a výučbu systému univerzálnej sebaobrany. Poskytujeme: - cvičenie bojových umení - profesijné kvalifikačné a rekvalifikačné vzdelávanie - prevenciu pred zločinom v spoločnosti - činnosť krízového centra obetiam trestných ...

Služby - tandemové lety - rokov tandemom - tandem paragliding.

Jazyková škola, kurzy: - angličtina - nemčina - španielčina - francúzština - taliančina - poľština, ruština, maďarčina

Kurzy, výučba: - inline korčuľovanie - korčuľovanie na kolieskových korčuliach

Kurzy, školenia: - komunikácia - osobný rast - etiketa a vzťahy - manželstvo a rodina

Komplexné služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci BOZP, v oblasti požiarnej ochrany PO - školenie zamestnancov - dokumentácia BOZP - vydanie potrebných osvedčení o znalostiach.