Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Dvor Sychrov. Organizovanie: -semináre osobného rozvoja. -kurzy pre firmy: -mediálny tréning. -koučing.

Výučba, preklady, tlmočenie: -anglický, nemecký, francúzsky, španielsky jazyk. Výučba angličtiny, nemčiny, francúzštiny a španielčiny všetkých úrovní. Ponuka prekladateľských služieb.

Štátna stredná odborná škola zaisťujúca výučbu: a) 4-ročných odborov vzdelania s maturitnou skúškou (Hotelníctvo, Obchodná akadémia, Ekonomické lýceum), b) 3-ročných odborov vzdelania s výučným listom (Kuchár-čašník, Cukrár, Stravovacie a ubytovacie služby), c) 2-ročných nadstavbových odborov (Spoločné stravovanie, Prevádzka obchodu).

Naše služby: - výskum ovocných plodín - projekty ovocných výsadieb - zber krajových a primitívnych odrôd domáceho pôvodu - genetika - odrody - podnože - šľachtenie - šľachtiteľská činnosť v oblasti ovocinárstva.

Kultúrne zariadenie mesta Přibyslav Informačné centrum a Mestské múzeum: tel.: 569 484 361 Knižnica: tel.: 569 484 257

Služby - preklady, tlmočenie - výučba cudzích jazykov, angličtina, nemčina, francúzština, taliančina

Akadémia, Vyššia odborná škola, gymnázium a stredná odborná škola umeleckopriemyselná. Maturitné aj výučné odbory, nadstavby, univerzita voľného času-kurzy a krúžky.

-Pořádání odborných kurzov, školení a iných vzdelávacích akcií vrátane lektorskej činnosti -Výuka jazykov

cudzie jazyky angličtina, nemčina, ruština, taliančina, francúzština, španielčina, kurzy, výučba anglický jazyk Rekvalifikačné kurzy: -daňová evidencia príjmov a výdavkov -podvojné účtovníctva -daňová evidencie a podvojné účtovníctvo -nespecifický kurz pre absolventov stredných škôl -ekonomický pracovník -Základ obsluhy PC -daňový ...

Poskytovanie servisu a poradenstva v oblasti požiarnej ochrany, bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci.

Materská škola má 5 pracovísk: MŠ Neumannova, MŠ Mostná, MŠ Olomoucká, MŠ Čajkovského a MŠ Sadová. Riaditeľstvo školy je v MŠ Olomoucká Opava. Novinkou a obzvlášť veľkou pomocou pre nás aj naše deti je opatrovateľka v materských školách, ktorá pomáha pani učiteľke pri práci s dvojročnými deťmi. Vo všetkých MŠ máme moderné vybavenie, ...

Štúdio Relax Sun - manikúra, pedikúra - modelácia nechtov - masáže - kozmetika - solárium - rekvalifikačné kurzy.

Služby: - psychoterapeutický výcvik - komplexné vzdelanie v psychoterapeutickom smere gestalt terapie

Kurzy, školenia - obsluhy strojov - obsluhy fréz - vodiča manipulačných vozíkov - vodiča motorových vozidiel všetkých skupín - žeriavniky a viazače - obsluhy pojazdných zdvíhacích pracovných plošín - práca vo výškach.