Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Vysoká škola podnikania a práva. Na našej škole vyučujeme štúdium: - bakalárske, - nadväzujúce magisterské, - celoživotné. Zahraničná spolupráca: - erasmus+, - pracovné stáže, - erasmus courses, - dom zahraničnej spolupráce, - študent´s guide.

Lyžiarska škola, požičovňa lyží a snowboardov Požičovňa elektrobicyklov. služby - výlety na saniach - paintball - lanový park.

Poskytujeme profesijné vzdelávanie bakalárskeho, magisterského a doktorandského stupňa BBA, MBA, DBA a LL.M. a LL.D. Vzdelávacie programy sú validované vo Veľkej Británii.

Jazyková škola. Služby: - jazykové kurzy, výučba cudzích jazykov pre verejnosť: - Angličtina, Nemčina, Ruština, Taliančina, Španielčina, Francúzština, Poľština - kurzy pre deti a mládež. - pomaturitné štúdium cudzích jazykov - kurzy účtovníctva - rekvalifikačné kurzy - prípravné kurzy na medzinárodné jazykové skúšky .

Certifikovaný kynologický poradca pre výchovu a výcvik psov ponúka svoje služby. Výcvik psov, výchova psa v rodine. Kurzy poslušnosti. Odbúravanie nežiaduceho správania u psa. Podpora beaviorálneho správania u psa.

Preklady a tlmočenie - taliančinaodborné preklady - z taliančiny - konzekutívne tlmočenie aj v zahraničí - sprostredkovaniesúdne overenie Súkromná, verejná a firemná výučba taliančiny - Ostrava, Havířov, Frydek - Miestok, Orlová, Karviná

Záujmové kurzy pre deti - mažoretky, roztlieskavačky

Stredisko voľného času. Voľnočasové aktivity pre deti a mládež. Výchova a vzdelávanie je založené na kresťanských princípoch.

Mestská knižnica. Knižnica poverená regionálnymi funkciami poskytuje knižničné, informačné a reprografické služby. Požičiavame beletriu, náučnú literatúru, detskú literatúru, časopisy. K dispozícii internet, Wi-Fi, organizujeme besedy, informačné lekcie, výučbu počítačov, trénovanie pamäte.

Základná škola. Školská jedáleň - tel.: 599 507 124. Školská družina - tel.: 599 507 125.

Firma vykonáva kontroly v oblasti bezpečnosti práce a požiarnej ochrany. Revízia, kontroly hasiacich prístrojov, požiarnych vodovodov, upchávok, uzáverov, požiarnych klapiek. Školenia v oblasti PO a BOZP.