Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Ponuka, predaj: -výtvarné kurzy -hobby potreby.

Naša umelecká škola vyučuje odbor hudobný, výtvarný, tanečný a literárne dramatický odbor pre deti a mládež od 5 do 20 rokov. Umelecká činnosť školy spočíva v organizovaní hudobných koncertov a tanečných vystúpení, výtvarný odbor inštaluje výstavy keramiky a výtvarných prác, dramatický odbor sa prezentuje hranými rozprávkami. Na adrese ...

Aj vám môže byť lepšie. Organizujem kurzy, na ktorých učím účastníkov, ako zlepšiť ich život, ako sa naučiť riešiť svoje problém, ako uzdraviť svoje pocity a svoj život.

Jazykové kurzy - v malých skupinkách v centre Hradca Králové - možnosť súkromnej výučby - angličtina - nemčina - ruština

Dom detí a mládeže, DDM: - záujmové krúžky. Centrum voľného času.

Konzultácie a školenia v oblastiach - povinnosti firiem podľa environmentálnej legislatívy - EMS podľa normy ISO 14001 a jeho integrácia do systémov riadenia - interné audity podľa normy ISO 19011 a udržiavanie spôsobilosti interných audítorov EMS.

Výučba jazykov: -angličtina -nemčina -intenzívna internátna jazyková výučba -dochádzkové kurzy -štúdium v zahraničí (Anglicko, Austrália...).

Kurzy - výtvarné - kreslenie pravou mozgovou hemisférou

Vzdelávacia a poradenská agentúra. Organizujeme kurzy, školenia, rekvalifikácie. Akreditované rekvalifikačné kurzy DTO CZ: .Administratívny pracovník / pracovníčka .Daňový špecialista .Kozmetika (Kozmetické služby) .Manažér ľudských zdrojov .Manikúra a pedikúra vrátane nechtovej modelácie .Manipulácia s tovarom a ...

Súkromná škôlka, stráženie detí, anglická trieda, česká trieda, Montessoriho trieda ai.

Fitness cvičenia pre mamičky s deťmi - cvičenie pre tehotné - pohybové akcie Kurzy - prvá pomoc

Organizujeme výtvarné kurzy. Atelier. Kurzy maľovania pre dospelých.

Športová agentúra - incomingová turistika spojená s outdoorovými športmi firemné akcie, lyžiarske kurzy Športové kurzy - lyžovanie, carving, funcarving.

Preklady a tlmočenie Organizuje - jazykové kurzy.

Doučovanie angličtiny v Rousínove, Vyškove, Slavkove. Individuálna výučba vo firmách aj pre jednotlivcov - dôjdeme k Vám a učíme u Vás. Efektívne techniky dokučovania angličitne, konverzačné precvičovanie, dôraz na angličtinu v praxi.

Služby: -jazykové, jazykovka -intenzívne víkendové kurzy, intenzívne týždenné kurzy -súkromné lekcie -preklady, tlmočenie -letné a zimné tábory pre deti -študijné pobyty v zahraničí -semináre, jazykové audity -rodení hovorcovia aj českí lektori sú veľmi priateľskí -bezdrôtové pripojenie na internet, počas vyučovania ponúkame nápoje ...

Rekvalifikačné kurzy: - manikúra - pedikúra - masáže - kozmetika - kaderníčka - solária.