Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Stavba - počítačepredaj - počítačové komponenty Servis - výpočtová technika Tvorba - webové stránky Počítačové poradenstvo Školenia - počítačové programy - práca na počítačoch

Poradenstvo, vzdelanie. Rozvoj ľudských zdrojov v neziskovom sektore, zlepšovanie zamestnateľnosti ohrozených skupín obyvateľov, podpora rozvoja obcí, miest a regiónu.

Hravá angličtina - angličtina hrou joyful english a mysli anglicky: - výučba, kurzy angličtiny detí vo veku od 2 do 14 rokov. Angličtina pre dospelých.

Materská škola, škôlka: - Montessori pedagogika. Základná škola - prvá bilingválna česko-anglická Montessori trieda pri ZŠ 5. mája v Liberci.

Poradenstvo - dotácia z EÚ Kurzy - predajné zručnosti a vyjednávanie - prezentačné zručnosti - rozvoj ľudských zdrojov a rekvalifikácia - koučovanie.

Súkromná vyššia odborná škola. Výučba denných a diaľkových odborov: - verejná správa, verejnosprávna činnosť - firemný manažment - pre hotely a cestovný ruch, pre obchod a služby a manažment v kúpeľníctve. Pobočka: - Karlovy Vary 36001, T.G.Masaryka 3 tel.: 353301010, e-mail: voskv@voskladno.cz.

Chcete študovať a zároveň pracovať? Prvé štúdium reklamy z praxe a pre prax! AD Institute je odrazovým mostíkom pre úspešnú kariéru v reklame. Študujte na získanie praktických reálnych skúseností.

Prevádzkujeme jazykový portál spaceteacher.com, kde si študenti majú možnosť vybrať si najlepšie: - jazykovú školu - jazykový kurz - lektora - online výučbu - ďalších študentov na spoločnú výučbu zadarmo. Pôsobíme globálne a ponúkame všetky jazyky. Registrácia je pre všetkých zadarmo, učte sa cudzie jazyky s nami.

Komplexné zabezpečenie služieb od A až do Z (na kľúč) alebo akákoľvek čiastková služba. Poradenstvo a organizácia: - kongresy - semináre, prezentácie - firemné akcie - školenia (kursy), firemné večierky - incentívna turistika (motivačné programy).

Volejbalové a futbalové ihrisko 5 tenisových kurtov Tenisová škola.

Nová materská jazyková škôlka otvára od 1.9.2013

Služby: -terapia -kraniosakrálna osteopatia -organizácia kurzov -vyšetrenie mobility.

Organizovanie obchodnej súťaže. Inžinierska činnosť vo výstavbe.

Školenia: -kadernícke -nechtová modeláž.

Výukové a servisné centrum. Služby: - poradenstvo v oblasti BOZP a PO - školenia v oblasti bezpečnosti práce a požiarnej ochrany - vypracovanie smerníc, traumatologických plánov a plánov prvý pomôcť organizácie, prevádzkových a prepravných poriadkov firiem a ďalších dokumentácií - zastupovanie na rokovaniach av správnom ...

Revízie, opravy: - vysokozdvižné a prepravné vozíky. Školenie vodičov manipulačných vozíkov.

Výučba anglického jazyka, angličtina. Prekladateľ, tlmočník.

Združenie PRE ekologickú výchovu a ochranu prírody.

ZUŠ Františka Antonína Šporka v Lysej nad Labem v okrese Nymburk má kapacitu 620 žiakov. Kuratórium hudobnej školy bolo založené v našom meste v roku 1946. V roku 1960 dostala hudobná škola od mesta na užívanie samostatnú budovu, ktorá slúži škole dodnes. Vďaka týmto priestorom si dnes deti môžu vyberať nielen zo širokej ponuky hudobných ...

Ponúka služby: - bezpečnosť práce - požiarna ochrana - výškové práce - údržba zelene - správa a údržba nehnuteľností - revízie a opravy elektro.

Rodinný penzión neďaleko mesta Frýdlant a Liberec. Keramický ateliér. Výroba: - keramické predmety - úžitková a dekoratívna keramika: - hrnčeky, misky, misy, vázy, aromalampy, olejové lampy, zvončeky, domová ceduľa, vianočné ozdoby - korálkové náušnice, náhrdelníky, náramky. Organizovanie: - výtvarné a zážitkové kurzy - ...