Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Jazyková škola v šiestej mestskej časti. Ponúkame rôzne jazykové kurzy pre verejnosť aj firmy. Semestrálne kurzy pre verejnosť len o 3-6 účastníkoch v nadštandardných učebniach. Radi Vám pripravíme aj individuálny kurz na mieru. 8 jazykov, skvelí lektori.

Zaoberáme sa tlačovou produkciou, organizovaním reklamných kampaní, konzultáciami a školeniami. Špecializujeme sa na polygrafiu.

Softvérový audit vrátane bezpečnosti SEO optimalizácia Webdesign tvorba - www stránky Poradenstvo - výpočtová technika Externá správa počítačových sietí Školenia - výpočtová technika Zálohovanie dát.

Školenia - elektro Školenia - viazači - žeriavnici - lešenári - strojníci - motorové píly - vodiči referenčných vozidiel - hydraulická ruka - ohrievači - vysokozdvižné vozíky

Jazyková škola Brno Top English: -kurzy angličtiny s profesionálnymi lektormi -príprava na medzinárodné skúšky -individuálna výučba -firemné kurzy -pomaturitné štúdium -preklady.

Golfový tréning - individuálne pre všetky hráčske úrovne - výučba v skupinách - rodinné a detské tréningy

Informačné stredisko: tel.318622384, fax 318628179 e-mail:icko@kjd.pb.cz. Pracovný čas: po, st 8-18 út, Št, pi 9-18 so 8-11. Služby: -potlač tričká podľa vašej predlohy z fotografie logo firmy ap. -scanovanie -kopírovanie čiernobiele a farebné -vydávanie novín HORYMIER redakcia tel.318630703 -výroba propagačné ...

Obchodno-servisná firma. Zaistenie - prevádzka a údržba nehnuteľného majetku mesta: - voľnočasový športový areál: - viacúčelové ihrisko - tenisové kurty - futbalové ihrisko s umelým povrchom - telocvičňa po pohybové športy, - wellness, suchá sauna - vírivá vaňa - športová hala pre športy: - futbal, volejbal, ...

Školenie obsluhy motorových vozíkov. Inštruktor obsluhy motorových vozíkov.

Preklady, tlmočenie: - angličtina - francúžština - nemčina - ruština - španielčina Jazyková škola: - výučba pre firmy - pomaturitné štúdium - metodické semináre pre učiteľov. Kurzy: - angličtina - angličtina pre deti - nemčina - španielčina - slovenčina pre cudzincov - ruština - francúzština.

Predaj - výpočtová technika - spotrebný materiál Servis - výpočtová technikaprestavba a stavba - výpočtová technikačistenie a údržba PC a tlačiarní Tvorba - www stránky Webhosting Návrhy, realizácia a správa - počítačové siete Školenia - výpočtová technika

- nechtové štúdio - školenie manikúra, pedikúra.

Predaj - autorská keramika - ručne maľovaný textil Kurzy - keramické, výtvarné.

Kurz - šerm. Umelecká agentúra - vystúpenie na tému histórie šerm, orientálny a historický tanec, kaukliarov a historické remeslá aj pre film a divadlo.

Výroba: - železničná technika - lanové posúvacie zariadenia - posúvacie lokomotívy - koľajové ťahače - hnacie koľajové vozidlá. Výskum v oblasti využitia biomasy, triedených odpadov a drevnej štiepky v procese pyrolýzy.

Jazyková škola - Angličtina Uherske Hradiste: -špecializuje sa na výučbu anglického jazyka -pre začiatočníkov aj pokročilých -všeobecná aj odborná angličtina -profesionálne služby a individuálny prístup v riešení ich jazykových potrieb.

Poskytovanie služieb v oblasti požiarnej ochrany, bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci.

Služby v oblasti personálneho a organizačného rozvoja. Poradenstvo, semináre, školenia, kurzy: -rozvoj podniku -rozvoj manažmentu -rozvoj tímov -rozvoj služieb -riadenie ľudských zdrojov -učiaca sa organizácia -coaching. Firma je partnerom United Change Comapanies.

Vedenie ľudí, školenia, semináre. Kolbov výukový cyklus. Štyri základné formy vzdelávacích akcií: - výučba založená na experimentoch - praktické cvičenia - prezentácia so zapojením účastníkov - prezentácia na základe príkladov a analógií. Vedenie ľudí a tímová práca: - školenia a vzdelávanie - najímanie najlepších - vedenie ...

Jazyková škola. Ponúkame výučbu najmä európskych jazykov (angličtina, nemčina, španielčina, francúština, čeština pre cudzincov a i.), preklady a tlmočenie.