Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Základná škola Trutnov poskytuje vašim deťom základné vzdelanie a povinnú školskú dochádzku. Súčasťou školy je školská jedáleň a školská družina. Pre viac informácií o aktivitách na našej škole navštívte naše webové stránky: www.4zsrf.cz

Organizačná agentúra. Reklamná agentúra. Služby: - produkcia vzdelávacích akcií, kongresov a konferencií - produkcia spoločenských akcií na kľúč -reklama, komplexné reklamné služby -dizajnérske služby.

Školenia, poradenstvo: - odborné kurzy, školenia - semináre, workshopy - prednášky.

Vzdelávacia spoločnosť Maják: - organizovanie kurzov, školenia podľa priania klienta.

Nemecký jazyk - súdne overené preklady - tlmočenie Nemecký jazyk - výučba - príprava na štátne skúšky, maturity a prijímacie pohovory do zahraničných firiem

Organizovanie odborných kurzov, školení a vzdelávacích akcií: -vzdelávanie učiteľov a odborníkov.

Jazykové kurzy: - špecializácia na angličtinu - kurzy iných jazykov španielčina, taliančina, nemčina, francúžština - podľa záujmu a voľných kapacít.

Ponúkame kurzy talianskeho jazyka pre skupiny, firmy aj jednotlivcov, prípravné kurzy na zloženie skúšky P.L.I.D.A, kurzy obchodnej taliančiny, konverzácia, špeciálne kurzy napr. taliančina v kuchyni, slovenčina pre Taliansko. Organizujeme prednášky, výstavy, koncerty.

Koordinátor BOZP Technický dozor investora Realizácia - stavby

Služby v oblasti riadenia a rozvoja ľudských zdrojov. Zameranie predovšetkým na assessment. (Assessment centre, Development Centre, 360° spätná väzba, prieskumy spokojnosti, mystery shopping, psychodiagnostika, diagnostika kľúčových kompetencií) a development (individuálny koučing, tímový koučing, conselling, field assistance, ...

Lyžiarska a snowboardová škola. Požičovňa športového vybavenia. Organizovanie firemných akcií. Organizovanie kurzov pre inštruktorov lyžovania.

Pobočka. Škola, kurzy: - lyže, lyžiarska škola - snowboard, snowboardová škola. Prevádzkareň Areál sever: - Prevádzkareň je umiestnená v drevenom zrube oproti vchodu do reštaurácie Bí-Fí.