Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Vykonávame skladanie, opravy a upgrade PC, čistenie a zrýchlenie PC, inštalácia, odvírovanie, zálohy dát a rozvedenie internetu. Inštalujeme operačný systém, ovládače a aplikácie. Ponúkame inštalácie a konfigurácie tlačiarní či sieťových prvkov (routre, IP kamery). Učíme základnú prácu s počítačom.

Krajská galéria Zlín: -zameranie na české výtvarné umenie a modernú architektúru 19. a 20. storočia. Knižnica: -odborná knižnica svojho druhu ojedinelá v regióne -špecializácia na problematiku výtvarného umenia všetkých časových obdobie, architektúry, úžitkového umenia a designu -takmer 7 tisíc katalógov výstav, takmer ...

Internetový predaj potrieb a doplnkov na potápanie. Potápačské potreby. Bazár potápačskej techniky. Škola potápania.

Koordinátor BOZP na stavenisku. Spracovanie plánu BOZP.

Centrum zahraničnej kultúry. Zdroj francúzskej kultúry. Jazykové kurzy francúzskeho jazyka.

- Poskytujeme kompletné a profesionálne služby v oblasti bezpečnosti práce, ochrany zdravia pri práci, hygieny práce a požiarnej ochrany. Naša firma má v týchto oblastiach dlhoročné skúsenosti a požadovanú odbornú spôsobilosť. Naše služby poskytujeme niekoľko rokov a zaručujeme kvalitu a odbornosť vykonávaných prác. Svoju činnosť orientujeme ...

Spoločnosť je držiteľom certifikátu kvality ISO 9001:2008. Analýzy, štúdie, projekty, engineering, opravy, rekonštrukcie, modernizácia, servis energetické zariadenia: -odlučovacie zariadenie vrátane riadiacich systémov, filtre (tkaninové, elektrostatické) -zariadenie kontinuálneho emisného monitoringu -opravy a revízie transformátorov, ...

Materská škola: - s nadštandardným programom - výučba angličtiny, hudobná a výtvarná výchova - vlastné fotoateliéry - vlastné výtvarné ateliéry.

Privátna škôlka Fanfán. Vzdelávacia agentúra Fanfán - konzultácie a semináre v oblasti etikety a pravidiel spoločenského správania.

Vydávame odborné publikácie ELEKTRO V PRAXI : - školenia a vzdelávanie pracovníkov - školenia na vykonávanie revízií a kontrol - odborné semináre Opravy, údržba, rekonštrukcia: - elektrické zariadenie na ťažbu a spracovanie štrkopiesku.

Knižnica sa nachádza na prízemí slavkovského zámku.

Jazyková škola - angličtina

Knižnica. Požičovňa: -knihy, časopisy, odborná literatúra.

Služby v oblasti výučby hry na akordeón, flautu, klavír a keybord

Služby: -Výučba a kurzy angličtiny.