Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Ponúkame služby knižnice s možnosťou prístupu k internetu

Semináre a konferencie. Firemné akcie na mieru pre vašich zákazníkov, dodávateľov, zamestnancov. Športové akcie: golfové turnaje, golfové akadémie pre začiatočníkov, športové viacboje aj v netradičných disciplínach, outdoorové aktivity, motokáry, štvorkolky, streľby, lukostreľba, paintball, škola šmyku a mnoho ďalších. Kultúrne a spoločenské ...

Stredná odborná škola je koncipovaná ako špecializovaná škola, ktorá pripravuje absolventov základných škôl na činnosti vo finančných inštitúciách, konkrétne v bankovníctve, poisťovníctve a vo finančných úsekoch podnikov. Žiaci sú tiež pripravení na ďalšie štúdium na VŠ, VOŠ, kde pokračuje 80% našich žiakov po ukončení štúdia na Bankovej ...

Základná a Materská škola Materská škola: tel.: 326 398 216 Školská jedáleň: tel. 326 398 231

Juhočeská univerzita: - biologická fakulta - pedagogická fakulta - teologická fakulta - zdravotne sociálna fakulta - fakulta poľnohospodárska.

Služby: -vysoká škola -katedra ekonomiky -katedra techniky cestovného ruchu.

Britská rada: -medzinárodné organizácie Veľkej Británie pre vzdelávacie a kultúrne vzťahy -podporuje angličtinu ako jazyk medzinárodnej komunikácie. Služby: -kultúrne a informačné stredisko a knižnica so zameraním na Veľkú Britániu -ďalšie vzdelávanie učiteľov -informačné služby o Veľkej Británii -možnosť štúdia, štipendií ...

Služby: -výskumný ústav rybársky a hydrobiologický -liaheň -laboratórium -genetika a šľachtenie rýb -akvakultúra a hydrobiológia -vodná toxigológia a choroby rýb*.

UMAKU. Výučba angličtiny a japončiny vo firmách, doučovanie žiakov, kurzy aj individuálne lekcie pre dospelých, od začiatočníkov po pokročilých. Ponúkam preklady a tlmočenie, korektúry bakalárskych, diplomových a iných prác (v českom aj anglickom jazyku).

Anglická škôlka a jasle. Medzinárodná anglická materská škola ponúka britské kurikulum pre deti vo veku od 6 mesiacov až do 7 rokov. Deti sa učia formou umenia (hudba, dráma, tanec). Novinka: Česko-anglický dvojjazyčný program.

Základná škola. Školská jedáleň, tel.: 515257623

Súkromné stredné odborné učilište nábytkárske (SOU*): -trojročné učebné odbory: - stolár -mechanik hudobných nástrojov - strunové nástroje (husliar).

Výučba anglického jazyka: - pre jednotlivcov a menšie skupiny.

Dotácie, granty, financovanie projektov, školenia a vzdelávanie, technologické riešenia.

Organizujeme kurzy prvej pomoci pre firmy, kurzov prvej pomoci pre rodičov a verejnosť a tiež špeciálnych kurzov a záchranárskych výcvikov.

Základná škola s rozšírenou výučbou jazykov. Školská jedáleň - tel.: 596 913 023.

V centre Prahy ponúkame akreditovanú výučbu odboru General Management, zakončenú udelením titulu MBA. Prednášajúcimi sú akademickí odborníci, a tiež experti z praxe v oblasti top manažmentu.

Výroba - www stránky Webhostingregistrácia - domény Organizovanie - vzdelávanie v oblasti marketingovej stratégie

Základná škôl a materská škola. Materská škola: tel.:541 239 061 msvranov@skolavranov.cz

Jazyková škola: -výučba angličtina, nemčina, francúzština v centre Brna -jednoročné denné štúdium -gramaticko-konverzačné kurzy s rodenými hovorcami -klasické popoludňajšie a večerné kurzy -dopoludňajšie a víkendové kurzy -príprava na štátne a medzinárodné skúšky -firemná výučba a obchodný jazyk.