Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Základná škola. Školská jedáleň: tel.: 530 330 725

Základná škola. Materská škola. Školská družina. Jedáleň: -tel.: 546421244.

Základná a materská škola. Školská jedáleň. 547 234 484, 773 380 203 – ospravedlňovanie obedov formou SMS.

Základná škola. Školská družina. Jedáleň: -tel.: 546 431 505

Šoliaca a vzdelávacia činnosť v oblasti európskych smerníc s označovaním CE: - zastupovanie pri kontrole ČOJ - pomoc pri správnom konaní - povinnosti predajcu a dovozcu v EÚ

Jazykové vzdelávanie, kurzy. Odborné služby: - vytváranie odborných a špecializovaných výukových materiálov - jazykový audit - príprava testov - testovanie - príprava odbornej metodiky - príprava komplexných študijných programov - poradenstvo pre personalistov a ďalšie. Preklady: - zo slovenčiny do cudzieho jazyka - z cudzieho ...

Stredná odborná škola: -prevádzka a ekonomika dopravy -ekonomika poľnohospodárstva a výživy -informatika v ekonomike. Stredné odborné učilište.

Školenia, rekvalifikačné kurzy: - revízia a kontroly el. náradia a elektrospotrebičov. Elektrorevízia. Školenia a skúšky revíznych technikov.

Ponuka individuálnej, firemnej a skupinovej výučby angličtiny, španielčiny, ruštiny, arabčiny a slovenčiny.

Karty, kurzy, Reiki, astrológia, numerológia, spirituálne liečenie.

Naučíme vidieť Vás a Vaše deti bez použitia fyzických očí. Organizujeme kurzy Intuitívne vnímanie a Intuitívne videnie. Pomôžeme Vám prebudiť vnútorné informačné centrum, vďaka aktivácii ktorého budete schopní prijímať informácie zo svojho okolia bez použitia základných piatich zmyslov. Autorom metód je Mark Komissarov.

Základná škola. Družina tel: 545 228 411 Jedáleň tel: 545 227 007