Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Rozvoj manažérov intenzívnym výkonovým tréningom a individuálnym koučingom. Rozvoj obchodníkov a telefónnych operátorov. Marketingové a podnikateľské poradenstvo na posilňovanie konkurencieschopnosti.

Základná škola s bilingválnou výučbou.

Firma Libor Michejda na českom trhu pôsobí v oblasti logistiky v skladoch a prevádzkach. Rieši problematiku značenia, bezpečnosti práce, ochrany zdravia a požiarnej ochrany. Ponúkané služby: - naprojektovanie a realizácia vodorovného pozemného značenia komunikácií, parkovísk a skladov - výroba bezpečnostných značiek - fotoluminiscenčné ...

Služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a požiarnej ochrane, koordinácia bezpečnosti a ochrany zdravia na stavenisku, nakladanie s nebezpečnými chemickými látkami. Organizovanie rekvalifikačných kurzov.

- Organizovanie seminárov osobného rozvoja - Riadená meditácia, čistenie a harmonizácia aury - Reiki semináre - Výučba angličtiny pre dospelých - Prekladateľská a tlmočnícka činnosť - Poradenská a konzultačná činnosť - Veľkoobchod a maloobchod - Sprostredkovanie obchodu a služieb

Vzdelávanie dospelých: - rekvalifikačné kurzy - motivačné programy - Akadémia 3. veku - prenájom učebne

Preklady - nemčina elektrotechnické texty Jazykové kurzy - angličtina - nemčina

Jazyková škola, jazykové kurzy: - angličtina, nemčina, francúžština, španielčina, taliančina, portugalčina, ruština, čeština pre cudzincov.

Organizovanie kurzov, rekvalifikácia, vzdelávanie. Sprostredkovanie zamestnania a poradenstvo pre trh práce.

V Brne a okolí ponúkame cvičenie tantra jóga, pre začiatočníkov, pokročilých, jednotlivcov, tantra pre páry. Tantra semináre, tantra meditácie, tantra masáže. Tantra-osho, Tantra jóga, tantra-jóga pre mužov, tantra-jóga pre ženy, tantra-jóga pre milencov.

Služby: -organizácia seminárov pre úradníkov -organizácia školení, reklamné zručnosti -prenájom kancelárií, školiacich priestorov, učební. Pobočka: -Jeseniova 1045/33, 130 00 PRAHA 3.

Manikúra, pedikúra. Školiace stredisko. Predaj materiálu. Služby súdneho znalca v odbore.

Základná škola a Materská škola. Jedáleň tel.: 494 384180 Materská škola tel.: 494 384552

Základná škola. Materská škola: -tel: 549 440 415 Školská jedáleň: -tel.: 549 440 419