Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Jednoročné prípravné štúdium na VŠ (Právnická fakulta UK, fakulty MU) - nulté ročníky. Pomaturitné štúdium. Víkendové prípravné kurzy. Odborná školenia a semináre.

Stredná škola. Obory: - hutník - opravár poľnohospodárskych strojov - kuchár - čašník - hotelierstvo.

PORADENSKÁ A VZDELÁVACIA SPOLOČNOSŤ SLUŽBY KLIENTOM: MANAGEMENT CONSULTING: - analýza konkurenčnosti - riadenie procesov a organizácia spoločnosti - projektové riadenie - strategický manažment MANAGEMENT KVALITY: - implementácia systému manažérstva kvality - budovanie integrovaných systémov riadenia - podpora pri rozvoji a trvalom ...

Knižnica. Požičovňa, študovňa: -knihy -časopisy.

Prevádzkovanie súkromného predškolského zariadenia so vzdelávacím programom pre deti vo veku 1, 5-6 rokov. Podporujeme dôveru dieťaťa vo vlastné sily, schopnosti. Vytvárame pre dieťa sympatizujúce prostredie, priestor pre činnosť zaisťujúcu spokojnosť a radosť.

Materská škola. Zameranie na integráciu detí s rôznymi typmi postihnutia. Špeciálna trieda pre zdravotne postihnuté deti. Škôlka má pre triedu hendikepovaných detí novo upravené bezbariérové vstupy do miestností, novú umyváreň a taktiež kompenzačné pomôcky.

Štátna stredná škola: - výučba štvorročných odborov Logistické a finančné služby a Prevádzka a ekonomika dopravy. Pripravujeme pracovníkov pre Českú poštu, logistické a prepravné firmy, ekonomický a súkromný sektor.

Dom detí a mládeže. Vzdelávacie a poznávacie akcie pre deti a mládež, krúžky, semináre, keramická dielňa, bábková scéna, exkurzie, súťaže, výstavy, besedy ai.

Ponúkame celoročné kurzy taekwondo WTF pre deti aj dospelých. Zaisťujeme priebežný nábor, letné sústredenie a možnosť závodov.

Vzdelávacia agentúra: -vedenie seminárov, seminár -výklad -brainstorming, brainwriting -skupinové práce -hry rolí -riešenie prípadových štúdií -workshopy -videotréning -okamžité riešenia námetov, pripomienok, otázok -práca v teréne (outdoor activity) -kompletné zabezpečenie marketingových akcií programov: -návrh koncepcie a ...

Hudobná škola YAMAHA. Programy pre deti od 18 mesiacov aj dospelých Výučba: -klávesy -keyboard -flauta-zobcová -gitara -klasická -popular -elektrická -basgitara -populárne spev. Učebne: -ZŠ Vančurova -ZŠ U Červených domčekov -MŠ Štefánikova. YAMAHA POPULAR MUSIC SCHOOL. Maloobchod, predaj: -hudobné nástroje, ...

Výučba inštrumentálnych odborov: - zobcová flauta - gitara akustická - gitara sprievodná - elektrická gitara - basová gitara - keyboard - populárny spev.