Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Základná škola. Školská jedáleň - tel.: 596 789 730. Školská družina - tel.: 596 789 730, 733 633 566.

Služby, organizovanie: -firemné vzdelávanie. -kurzy pre firmy. -koučing. -kurzy, semináre osobnostného rozvoja.

Zvýšte svoje predajné zručnosti a výsledky vďaka firme TOP C. Po našom školení nebudete predávať svoje služby len vďaka nízkej cene.

Penzión, reštaurácia. Golfové ihrisko. Služby: -výučba golfu

Služby: -starostlivosť o rozvoj architektúry, staviteľstva a urbanizmu -podpora ochrany prírodného a kultúrneho dedičstva Organizovanie: -kurzy -semináre

Jazyková agentúra, výučba anglického jazyka: - angličtina všeobecná - pre deti - príprava na maturitu a štátnu jazykovú skúšku, ku Cambridge skúškam - konverzácia

Služby: - organizovanie sociálnych, vzdelávacích, zdravotných a kultúrnych podujatí - vytváranie sociálnych programov

Revízia - plynové zariadenia Revízia - tlakové zariadenia Školenie obsluhy plynových a tlakových zariadení

Spracovanie stratégií pre zdravotnícke zariadenia. Školenie zdravotníckych pracovníkov aj manažmentu. Predaj zdravotníckej prístrojovej techniky.

Služby: -stráženie detí. -upratovanie domácností. -stráženie, venčenie psov. -doučovanie (základná škola) -organizácia narodeninovej oslavy pre deti.

Snowboardová škola Predaj: - snowboardy, skateboardy - lyžiarske oblečenie RIDE, DAKINE, NUGGET, GIRO, NITRO, UFO, DAINESE, ADIO, DC, DRAKE Požičovňa - snowboardy

Vzdelávacia agentúra: - semináre - poradenstvo. Organizuje odborné kurzy z oblasti pracovného práva, daní a sociálneho poistenia. Poskytuje pracovnoprávne poradenstvo.