Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Ži športom - organizácia indoorových a outdoorových športových podujatí, teambuilding

Služby: -organizácia letné, zimné detské tábory. -výučba angličtiny pre deti.

Stráženie detí Súkromná materská škola a jasle

E-shop: - výrobky značiek Missiva, Mixit, TianDe, Vibram Fivefingers a ďalšie - ekologická drogéria a prírodná kozmetika s ľanovým olejom - prírodné potravinové doplnky a ľanový olej. Služby: - cvičenie SM systém pre zdravý chrbát - analýza životného štýlu a rady pre jeho zmenu - semináre, kurzy a cvičenia.

Občianske združenie Chovná stanica špecializovaná na dravce a sovy Programy environmentálneho vzdelávania pre školy

Školenia: -požiarna ochrana Služby: -reklamné kampane na kľúč Umelecká agentúra: -spoločenské a kultúrne akcie na kľúč

Organizovanie: -účtovné, daňové kurzy a školenia. Služby: -vedenie účtovníctva. -vedenie daňovej evidencie.

Kurzy, školenia, lektor: -stavebná, zemná, transportná technika ai.

Personálne poradenstvo Vzdelávanie pre oblasť farmácie a zdravotníctva - organizovanie seminárov, konferencií

Marketingový audit Propagácia Krízový manažment Semináre - zriaďovanie firemných škôlok - elektronická komunikácia v štátnej sfére a zdravotníctve - operačný program Podnikanie a inovácie

Kurzy, školenia v oblasti personalistiky a pracovného práva.

Servis požiarnej techniky. Revízia, opravy, predaj: -prostriedky požiarnej ochrany -protipožiarne nátery -požiarna bezpečnosť stavieb -tlakové fľaše -požiarne vodovody -bezpečnostné tabuľky -hasiace prístroje -oxid uhličitý pre potravinárstvo a zváranie -sorbenty, havarijné prostriedky. Služby: -škola športového ...

Školenie obsluhy motorových vozíkov, žeriavnikov, viazačov, zemných strojov a školením BOZP. Revízie a revízne skúšky zdvíhacích zariadení a žeriavov.

Česko-anglická škôlka Kinder City Škôlka je prevádzkovaná v priestoroch, ktoré sú navrhnuté tak, aby na Vaše deti pôsobili maximálne príjemne a Vaše deti sa do škôlky tešili.

Súkromná materská škola Materina dúška - klasické aj anglické triedy.

Služby: - prevádzka lyžiarskej a snowboardovej školy - lyžiarske kurzy

Služby: -outsourcing IT. -školenie IT personálu. -poradenstvo v oblasti výpočtovej techniky. E-shop: -výpočtová technika. -počítače.

Kurzy výtvarného umenia Maľovanie obrazov, umelecká činnosť

Jazyková škola: -skupinky 3-7 študentov -nezáväzná vstupná konzultácia -ukážková hodina zadarmo -multimediálne učebne s občerstvením v centre mesta -hodiny vedené skúsenými lektormi -jazykové poradenstvo.

Prekladateľské a tlmočnícke služby Výučba - cudzie jazyky

Služby: -webdesign. -grafický dizajn.