Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Výučba - čínske bojové umenie KUNG - FU

Činnosť: - galéria - kaviareň - výroba, predaj keramika - kurzy maľovania, keramiky

Združenie pre podporu kultúry nepočujúcich a približovať ju počujúcim. Organizovanie seminárov a prednášok, módne prehliadky.

Ponuka služieb spojená s organizovaním konferencií.

Poradňa na uvoľnenie stresu. Alternatívne metódy. One brain - špecializovaná kineziológia, SRT, Colorterapia, Rodinné konštelácie, uvoľňovanie stresu.

Dodávka - činidlá pre čistiarne odpadových vôd Výstavba - čistiarne odpadových vôd Riešenie kalového hospodárstva Návrhy technológií čistenia odpadových vôd - spracovanie projektov čistiarní odpadových vôd Posudky vodného hospodárstva priemyselných stavieb Výskum a veda - prírodné a technické vedy Školenia

Služby: - počítačové kurzy - tvorba www stránok - spracovanie dát - poradenstvo HW, SW

Zoznamovacie, turistické lety. Prenájom lietadiel. Stanovanie na letisku. Zaistenie ubytovania prenájom areálu. Organizovanie kultúrnych podujatí.

Administratívna činnosť Vývoj technických vylepšení a grafické návrhy

Spoločnosť Studio CTC s.r.o. sa zameriava na tréningové programy manažérskych zručností: - tréningové programy manažérskych zručností pre všetky riadiace úrovne a špeciálne profesie (obchodník, sekretárka/asistentka, projektový mansžer a pod.) - Assessment a Development Centre - hodnotenie spolupravočníkov podporou metódy 360°Feedback - ...

Poradenské služby - astrológia - numerológia - výklad karietmediačnej službypredaj - výkladové karty - pomôcky Obchodná činnosť Predaj - odborná literatúra (astrológia, numerológia, výklad kariet) Výučba - ezoterické odbory s certifikáciou Homeopatická poradňa

Ubytovanie. Záujmové krúžky, kurzy, semináre, prenájom priestorov v DDM a táborové základne, akcie pre celé rodiny

Výskum, vývoj, výroba: -systémy pre riadenie leteckej dopravy -podporné systémy pre letiská a pozemné zložky

Služby: -systémy riadenia -dotácia a financovanie -vzdelávanie a školenie -podnikanie a investície

Prekladateľská a tlmočnícka činnosť Výučba jazykov Prevádzkovanie cestovnej agentúry a sprievodcovská činnosť v oblasti cestovného ruchu.

Výučba nemecký jazyk. -deti od 7 rokov -študenti -dospelí. Príprava: -maturita -vysoká škola -štátna skúška.

Hudobné kurzy, výučba na hudobné nástroje - gitara - zobcová flauta