Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Služby: -vedenie účtovníctva. Školenia, kurzy: -účtovníctvo.

Občianske združenie: -organizovanie voľnočasových aktivít pre deti. -organizácia vzdelávacích kurzov pre dospelých.

Stavebná firma. Predaj, montáže: - stropné podhľady. Služby: - poradenstvo v oblasti dot projekt cross compliance - spracovanie havarijných plánov - školenia, kurzy manažmentu a marketingu - výučba cudzích jazykov - angličtina, španielčina, ruština.

Globálny rozvoj osobnosti Kurzy - osobný rozvoj zamestnancov - manažérske zručnosti - obchodné a vyjednávacie zručnosti

Materská škola (škôlka). Odlúčené pracovisko Materskej školy Frýdlant nad Ostravicí, Janáčkova 1444. Školská jedáleň: - tel. 595178815.

Materská škola (škôlka). Odlúčené pracovisko Materskej školy Frýdlant nad Ostravicí, Janáčkova 1444.

Materská škola (škôlka). Školská jedáleň, kuchyňa: – tel. 595178811. Odlúčené pracovisko: - Frýdlant nad Ostravicou - Lubno 29 - tel. 731335124 .

Fitness centrum: -aerobic. -Reiki jóga. -Power jóga. -orientálna tanca. Kurzy: -Reiki.

Základná škola. Školská jedáleň: - telefón: 558441731. Školská družina.

Základná škola: - 1. - 5. ročník. Školská jedáleň. Školská družina.

Rodinné centrum - voľnočasové aktivity pre rodičov s deťmi do 6 rokov - poskytovanie zázemia stretávania rodičov - klub oteckov - predpôrodná príprava pre budúce mamičky - stretnutie pre ženy seniorky besedy, cvičenie krúžky - angličtina - pohybový a muzikálny krúžok

Činnosť: - bezpečnostné a detektívne služby - ostraha majetku, osôb - výučba sebaobrany - montáž, servis elektronické zabezpečenie

Služby v oblasti: - bezpečnosť práce - požiarna ochrana - koordinátor BOZP

Školenia: - bezpečnosť práce - certifikovaná osoba v oblasti bezpečnosti a hygieny práce. Školenia: - požiarna ochrana.

Poskytovanie služieb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci osoba odborne spôsobilá v oblasti BOZP skúšobný komisár vodičov motorových vozíkov, audítor BOZP, lektor BOZP (školenie v oblasti BOZP), lektor obchodných zručností

Vedenie účtovníctva a daňovej evidencie. Meranie a riadenie výkonnosti podniku - poradenstvo, projekty, lektorská činnosť. Finančné a manažérske účtovníctvo, controlling, dane - semináre, kurzy, lektorská činnosť.

Kurzy a poradenstvo: - psychoterapia - kineziológia - numerológia - regresná terapia.

Vzdelávacia agentúra Organizovanie odborných seminárov. Zameriavame sa na právne predpisy a verejnú správu. Kancelária: Zlatá Hora 292 684 01 Slavkov pri Brne

Školička ľadového korčuľovania pre deti od troch rokov a dorast, začiatočníci aj pokročilých: - na zimných štadiónoch Home Monitoring Aréna Plzeň, Šport Aréna Třemošná.