Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Doučovanie detí z prvého a druhého stupňa základnej školy: -čítanie -gramatika -matematika Doučovanie stredoškolákov, ktorí sa chcú pripraviť na maturitu. Doučovanie cudzincov, ktorí sa chcú naučiť čítať dobre po česky.

Činnosť: - jazykové kurzy - školenia - účtovníctvo - realitná činnosť

Služby: - výučba anglického jazyka rodeným hovorcom.

Vývoj a výroba zariadení na úpravu pitnej a technologickej vody z akéhokoľvek kontaminovaného zdroja.

Maloobchod, e-shop, požičovňa, servis: -potápačská výstroj. -potápačské vybavenie. Služby: -kurzy potápania.

Vývoj, výroba: -plastikárske technológie . Predaj, montáže: -plastové okná a dvere.

Skiareál - Ski park Osvientimany. Lyžovanie - 400m dlhá zjazdovka s prevýšením 98m. Dva vleky, pre deti ťažné lano (60m). Typ vleku: POMA s reguláciou rýchlosti Večerné lyžovanie: áno, obojstranné osvetlenie Úprava svahu: umelé zasnežovanie, snežné delá, rolba Chřibákova lyžiarska a snowboardová škola. Požičovňa, predajňa: - ...

Organizovanie odborných vzdelávacích seminárov, predovšetkým v oblasti práva a ekonómie. Organizovanie špeciálnych seminárov na objednávku.

Základná škola. Ďalší telefón: - jedáleň, tel.:702278874 - I.stupeň Staré Mesto, Brnenská 1000 tel.:702278872 - 1.trieda a družina Staré Mesto, Námestie hrdinov 715 tel.: 608355780 - jedáleň II. stupeň tel.: 702278875.

Knižnica: - pre deti (detská). Knižničné služby: - výpožičná služba, požičovňa: knihy, časopisy - besedy pre deti - ponuka pre školy - súťaže, premietanie, programy pre deti.

Služby: -jazykové kurzy - výučba angličtiny. Do vášho English a favor. Make it work.

Základná škola, ZŠ. Školská družina a jedáleň.

Stredná odborná škola ekonomického zamerania. Denné a diaľkové nadstavbové štúdium odborov: - manažment obchodu a služieb - manažment športu - podnikanie a manažment.

Predaj, výroba a vývoj: - bezmotorová aj motorová rogala, výroba, opravy, repase - závesné klzáky, výroba, kompletný servis a technické prehliadky - rogala predaj - náhradné diely pre závesné klzáky výroba - kompozitové diely na zákazku, poradenstvo v oblasti závesného lietania. Škola lietania: - lietanie na závesnom klzáku rogalo ...

Výučba - anglický jazyk s rodeným hovorcom.

Základná škola. Pod základnú školu spadá aj materská škola s 2 triedami. V škole pracuje školská družina s 2 oddeleniami. Školský klub so širokou ponukou krúžkov. V škole je odlúčené pracovisko ZUŠ Kroměříž.

Služby: - poradenstvo - školenie predajných zručností - lektor. Komplexné služby v oblasti BOZP a PO. Školenia prvej pomoci a ďalšie.

Sprostredkovanie: -ubytovanie v Londýne. -študijné pobyty.

Činnosť: - služby v oblasti BOZP - požiarna prevencia - ekológia - školenia

Školenia, revízie: -vysokozdvižné vozíky -manipulačná technika -žeriavnícke preukazy -viazačské preukazy -VZV.

Počítačové služby. IT, PC, HW, SW: -služby a softvér pre štátnu správu a samosprávu, školy, rozpočtové a príspevkové organizácie, Gordic" -hardvér, softvér -školenie užívateľov (najlepšie priamo na pracovisku užívateľa s jeho PC aj programami) -inštalácia softvér, ekonomický SW -softvérová údržba PC -komplexné služby pre organizácie bez ...