Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Prevádzkovanie súkromnej škôlky s rozšírenou výučbou francúzskeho jazyka pre deti predškolského veku.

Organizovanie kurzov a seminárov z oblasti účtovníctva, daní, ekonomiky a práva. Ekonomické i daňové poradenstvo, audit účtovníctva, operácie s podnikom a spracovanie daňových priznaní.

Vzdelávacie stredisko, akreditované Ministerstvom školstva SR. Kurzy: Jazykové kurzy pre dospelých, predškolské deti v materských školách aj špeciálne pre seniorov Rekvalifikačné kurzy: - Daňová evidencia - Účtovníctvo - Mzdové účtovníctvo Po ukončení týchto kurzov získa absolvent Certifikát s celoštátnou platnosťou. Jednoročné ...

Základná škola pre 750 žiakov so školskou jedálňou a družinou. Školská jedáleň - tel. 465 424 273.

Personalistika a organizovanie školení pre firmy.

Inštitút rozvoja európskych regiónov - podpora celoživotného vzdelávania - podpora rozvoja vedeckých a vývojovo riešení - výskumných projektov, spracovávanie koncepčných materiálov a štúdií - podpora prístrojového, informačného a priestorového vybavenia výchovných, vedeckých a výskumných činností - rozvoj informačných ...

Stredná priemyselná škola, Stredná odborná škola a Stredné odborné učilište, Hradec Králové -pracovisko Hradební 1029 (SOŠ a SOU) -pracovisko Hradecká 647(SPŠ)

Ponúkame vzdelávanie pre firmy, obchodné, komunikačné i prezentačné zručnosti, riadenie zmien, vedenie porád či riešenie stress management.

Služby: - parašutistický výcvik - tandemové zoskoky

Školenia firiem - pracovníkov Reštrukturalizácia firiem Špecialista - poradca v odbore ekonomika a riadenie Špecialista - poradca v odbore alternatívna medicína, oblasť psychická aj fyzická

Poradenstvo a certifikácia systémov manažmentu podľa noriem ISO.

Ponúkame komplexný servis v oblasti jazykového vzdelávania, školení soft skills, prekladov a tlmočenia. Zameriavame sa predovšetkým na firemnú klientelu. Jazykové vzdelávanie: angličtina – arabčina – slovenčina – čínština – dánčina – chorvátčina – fínčina – francúzština – taliančina – japončina – nemčina – holandčina – nórčina – portugalčina – ...

Školské a sociálne služby pre deti a mladých ľudí s telesným postihnutím. Materská škola. základná škola. Stredná škola. Zdravotne rehabilitačné pracovisko.

Sme úspešná jazyková škola, ktorá Vám od roku 2004 ponúka kurzy: - anglického - nemeckého - španielskeho - francúzskeho - ruského - slovenského jazyka pre cudzincov. Naši skúsení a kvalifikovaní lektori - vrátane rodených hovorcov - vyučujú podľa vysoko efektívnej komunikatívnej metódy. .

Škola a kurzy - potápanie Predaj - potápačské potreby Servis - potápačská technika Potápačské práce

Základná škola, materská škola, školská družina, školská jedáleň.

Preklady a tlmočenie - angličtina - macedónčina - chorvátčina - ruština - bieloruština - slovenčina - slovenčina Výučba - bieloruština - ruština - slovenčina - chorvátčina - macedónčina - slovenčina - srbčina.

Kostol. Záujmové krúžky pre mládež aj dospelých: -stolný tenis -jazykové kurzy -keramika -pohybové a športové krúžky -technické krúžky.

Public relations Organizovanie - konferencie aj tlačové - kongresy - semináre - odborné školenia - kultúrne akcie - slávnostné otvorenie - sprievodné programy - recepcia - firemná prezentácia.