Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Vývoj - hardvér pre špeciálne zložky - hardvér pre riadenie technologických procesov Servis - hardvér Školenia - softvér - hardvér

Technologický prieskum umeleckých diel - prieskum umeleckých diel – závesné obrazy, polychrómované plastiky, nástenné maľby, kamenné sochy - prieskum pôvodnej farebnosti fasád, interiérov a ďalších stavebných prvkov - identifikácia dreva, textilu - analýzy organických súčastí spojív a pigmentov

Združenie sa zaoberá predovšetkým výučbou sebaobrany a vedenia tréningov v oblasti fitness.

Ponúkame airsoftových teambuildingov pre firmy a taktiež aj spoločnosti.

Direct marketing Grafický dizajn - logotypy - reklamné materiály Grafický dizajn - tlačoviny Webdesign Školenia - fotografie - DTP - polygrafia v praxi.

Bezpečnosť práce - poradenstvo - kontroly - spracovanie technickej dokumentácie - školenie dodávka - bezpečnostné tabuľky. Požiarna ochrana - poradenstvo - spracovanie technickej dokumentácie - školenia. Dodávka - bezpečnostné tabuľky.

Profesor katedry medzinárodného práva - Právnická fakulta.

Technické prehliadky lodí a vývoj satelitných telefónov.

Služby: -zdravotnícke kurzy a školenia pre verejnosť -služby pre nastávajúcich rodičov -zdravotnícke služby a dozor -ošacovacie stredisko -požičiavanie zdravotníckeho a iného materiálu -meranie krvného tlaku a glykémie -služby pre zle pohyblivé a telesne postihnuté.

Logopédia a znaková reč PROMLUVIM-kurzy, školenia semináre znakovania pre deti a rodičov

Výučba hry na: -gitara. -basovú gitaru. -organ. -mandolínu. Hudobná produkcia: -oslavy, svadby.

Zvláštna základná škola pre deti s mentálnym a zmyslovým postihnutím, chybami reči či oslabeným a chorým.

Požičovňa: - lyže, snowboardy - bežky - korčule Výučba lyžovania.

Zástupca riaditeľa materskej školy Štvorlístok.

Stredná odborná škola, stredné odborné učilište. Ponúkame odbory gastronómie, hotelierstva a podnikania a učebné odbory kuchár-čašník, cukrár, mechanik, opravár, murár a krajčír.

Jazyková škola - denné pomaturitné štúdium uznané MŠMT ČR štatút študenta - kurzy jazykov pre verejnosť.

Ponúkame výučbu angličtiny a francúzštiny pre súkromných klientov a firmy, preklady a korekcie odborných textov.

Výučba angličtiny Callanovou metódou.