Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Stredná škola založená už 1993 zaisťujúca výučbu štvorročného odboru cestovný ruch. Nadštandardná výučba výpočtovej techniky a jazykov.

Súkromná stredná škola. Študijné odbory: - cestovný ruch - ekonomika podnikania..

Súkromné stredné odborné učilište: - autoelektrikár - čalúnik - čašník - servírka - inštalatér - klampiar - kominár - maliar - lakovník - pokrývač - tesár - zlatník - murár - mechanik opravár - predavač.

Súkromná stredná odborná škola zaisťujúca výučbu odboru podnikateľská administratíva (podnikanie, výpočtová technika). Typ štúdia: štvorročné, dvojročné a trojročné nadstavbové. Možnosť diaľkového štúdia.

Súkromná obchodná akadémia - možnosť bezbariérovej učebne

Materská škola - kapacita 90 detí - výučba anglického jazyka a hry na flautu, krúžok výtvarného umenia a aerobiku

SOUp sa po celú dobu svojej histórie zaoberá prípravou budúcich profesionálov v potravinárskych odboroch. Okrem klasickej prípravy ponúka svojim žiakom všetkých odborov aj rôzne rozširujúce kurzy – barmanský kurz, kurz studenej kuchyne, kurz kávy. S novými trendmi v potravinárskych profesiách sa môžu žiaci zoznámiť na tuzemských, ale aj ...

Ponúkame na predaj kvalitné ručné pletacie priadze z prírodných materiálov pre začínajúce i skúsené pletařky. Predaj pomôcok na pletenie a háčkovanie. Veľkoobchod pletacích priadzí a pomôcok na pletenie a háčkovanie. Výroba a predaj autorských pletených, háčkovaných, tkaných a sieťovaných odevov a doplnkov aj na zákazku. Vypracovanie ...

Súkromná materská škola a centrum pre rodičov s deťmi. Zameraná na slovenský jazyk. Ponúkame rodinné prostredie, profesionálny prístup a množstvo aktivít a krúžkov. Kapacita je obmedzená, maximálny počet detí v triede je 15. Prijímame deti od 3 rokov.

Ponúkam maľovanie detí zdravotne nezávadnými profesionálnymi farbami.

Cestovná kancelária (nielen) pre potápačov: - individuálne zájazdy s potápaním po celom svete - zájazdy s výučbou potápania. Potápačská škola. Predaj, požičovňa: - potápačská technika - neoprénové obleky - plutvy - tlakové fľaše - dýchacie prístroje - potápačské okuliare - harpúny - podvodné svietidlá - podvodné púzdra na ...

Jazyková škola. Výučba angličtiny pre deti i dospelých všetkých stupňov pokročilosti.

Sme nezisková organizácia Dobromysl Brno, z.ú. a prevádzkujeme jasličky, školičku a kurzy pre deti a rodičov

Eagle jazykové centrum. Výučba jazykov - angličtina - nemčina - ruština - francúzština - španielčina. Preklady a tlmočenie.

Služby: - výučba angličtiny pre deti od 1 roku, ďalej potom pre deti škôlkového i školského veku

Jazykové štúdio, výučba: - angličtina - nemčina - španielčina

Jasličky Betynka, zariadenie rodinného typu s celoročnou prevádzkou. Miniškôlka. Poskytuje celodennú starostlivosť a občasné stráženie detí od narodenia do 5 rokov veku, vrátane individuálnej komplexnej ošetrovateľskej starostlivosti o choré dieťa v domácom prostredí.

Jasličky Betynka, zariadenie rodinného typu s celoročnou prevádzkou. Miniškôlka. Poskytuje celodennú starostlivosť a občasné stráženie detí od narodenia do 5 rokov veku, vrátane individuálnej komplexnej ošetrovateľskej starostlivosti o choré dieťa v domácom prostredí.