Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Mediálne zastupovanie, marketing. Školenia pre firmy a jednotlivcov. IT služby - programovanie na zákazku - webové portály.

Hudobná škola. Výučba: - bicie nástroje - gitara - flauta

Tanečná škola, výučba tanca: - zumba - orientálneho tanca - port de bras - flirt dance - tanečné kurzy s pestrou paletou tancov z celého sveta - tanečné kurzy pre deti od 4 rokov

Dom detí a mládeže. Školská jedáleň: tel.: 412 584 045 Školská družina: tel.: 412 584 365

Služby: - výber a zabezpečenie dodávateľov stavieb alebo čiastkových celkov stavieb - organizácia a dohľad nad stavebnými prácami v zastúpení investora - kontrola kvality vykonávaných prác - služby BOZP, PO - výkup a spracovanie odpadu

Jazyková škola: -výučba jazykov (angličtina, francúzština, nemčina, španielčina) -denné pomaturitné štúdium -špeciálny program prípravy k rôznym typom štátnych a medzinárodných skúšok -preklady a tlmočenie -kurzy slovenčiny pre cudzincov -kurzy pre deti.

Základná škola. Materská škola, tel.: 352 673 310 Školská jedáleň, tel.: 352 673 215

Stredná škola: -odbory zakončené maturitnou skúškou -odbory zakončené výučným listom -stredné vzdelanie -nástavbové štúdium.