Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Logistika. Školenie obsluhy a kontroly motorových manipulačných vozíkov.

Služby: - postgraduálne vzdelávanie stomatológov - ekonomika a marketing pre privátnych stomatológov

Kompletný firemný jazykový servis na kľúč. Výučba anglického, španielskeho, francúzskeho a nemeckého jazyka pre zamestnancov. Komunikácia v odbornom jazyku. Znalosť gramatiky. Produkcia spoločenských akcií, zariaďovania a projekcie. Fotografovanie mamičiek, bábätiek a budúcich modeliek.

Činnosť: - služby v oblasti BOZP a PO - odborné kurzy a školenia - revízia ( zdvíhacie zariadenia, tlakové nádoby, požiarne klapky, hydranty, hasiace prístroje)

Služby: - komplexné služby v odbore bezpečnosti práce a požiarnej ochrany - elektrorevízia - revízia bleskozvodov - revízia plynových zariadení - revízia zdvíhacích zariadení - revízia tlakových zariadení Práca: - zámočnícke

Výučba, preklady a tlmočenie - angličtina, nemčina obchodná, právna, firemná - individuálne kurzy.

Školenia, rekvalifikácie a učenia. Ponúkame kurzy kvalifikačné, víkendové a jazykové. Personalista. Pracovník CK a Cestovného ruchu, agličtina.