Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Organizovanie: - workshopy a semináre v Čechách aj zahraničí Pestovanie a predaj: - bonsaj

Základná škola. Školská jedáleň, tel.: 603 924 035 Školská družina, tel.: 731 615 652

Základná škola. Materská škola, tel.: 415 210 006 Školská jedáleň, tel.: 415 210 134

Výučba spoločenských tancov štandardných, latinsko-amerických i netradičných v kurzoch pre mládež, vysokoškolákov a pre dospelých od základných, cez mierne pokročilých až po špeciálne. Rovnako ponúkame jednorazové tanečné semináre, individuálnu výučbu, tvorbu svadobných choreografií, výučbu vo firmách a pod.

Základná škola. Materská škola, tel.: 415 676 024 Školská jedáleň, tel.: 415 676 147

Prenájom - luxusné limuzíny s profesionálnym vodičom Sprostredkovanie - doprava s helikoptérou a lietadlami Letecký výcvik

Súkromná základná škola rodinného typu s rozšírenou výučbou anglického jazyka.

Limetka je medzinárodná česko-anglická Montessori škôlka pre deti od 2, 5 rokov, vychádzame z pedagogiky Márie Montessori. V triede sú vždy dve učiteľky, jedna hovorí po česky a jedna po anglicky. Aktivity v malom kolektíve pod odborným vedením vysokoškolsky vzdelaných pedagógov zaručujú pre vaše dieťa kvalitnú predškolskú prípravu s dôrazom na ...

Škôlka so srdcom, rozumom a citom. Materská škôlka Smíškov je vzdelávacia škôlka a škôlka zdravého životného štýlu. Ponúka rodičom a ich deťom oveľa viac ako obyčajné, , stráženie“.

Spracovanie kompletnej dokumentácie BOZP a PO - bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci a požiarna ochrana - kontroly pracovísk - previerky - školenia. Revízia - hasiace prístroje - hydranty.

Základná škola, akcent na výchovu a vzdelávanie, pevné vedenie k tradičným hodnotám a rozvoj osobnosti každého dieťaťa