Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Bezpečnosť práce - vyhľadávanie rizík a ich eliminácia - školenia zamestnancov a vodičov referentov - vypracovanie dokumentácie bezpečnosti práce vrátane jej aktualizácie - riešenie problematiky pracovných úrazov Požiarna ochrana - zhodnotenie objektov a technológií z hľadiska požiarnej bezpečnosti - pravidelné preventívne požiarne ...

Jazyková škola a prekladateľská agentúra. Angličtina, nemčina, francúzština, španielčina, taliančina, ruština - chceli by ste dokonale ovládať jeden alebo viac týchto jazykov? Potrebujete zaistiť preklady alebo zháňate tlmočníka? Jazyková škola, prekladateľská a tlmočnícka agentúra MK jazykové centrum, s.r.o. ponúka kurzy pre verejnosť, ...

Kreatívne centrum - kurzy tvorenia zamerané na kresbu, maľbu a iné výtvarné techniky.

Spoločnosť MBtech Bohemia s.r.o. je jedným z popredných poskytovateľov vývojových a konzultačných služieb pre oblasť automobilového priemyslu. V posledných rokoch sa však stále viac orientuje aj na železničnú dopravu a letectvo. Svojich zákazníkov podporuje od prvých skíc, cez konštrukciu, výpočty a testovanie až po prototypovú výrobu a 3D tlač.

Čistenie odpadových vôd Domové čistiarne odpadových vôd Plastové nádrže Školenia

Služby v oblasti BOZP bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci a PO požiarnej ochrany - vypracovanie základnej dokumentácie - školenie zamestnancov - kontrola hasičského vybavenia a hydrantov.

Skužby: - výučba angličtiny - prekladateľské - tlmočnícke

Online kurzy anglického jazyka. Angličtina-tvorba a prevádzkovanie aplikácií pre firemné a jazykové vzdelávanie.

Služby: - kurzy - rekvalifikačné kurzy - semináre - konferencia

Certifikácia a skúšanie mechanických zábranných systémov.

Služby požiarnej ochrany a bezpečnosti práce.

Nemčina: - výučba - preklady - tlmočenie.

Služby: - tanečné kurzy - tanečné pre dospelých

Konferenčný servis: - profesionálny organizátor kongresov, konferencií, sympózií, seminárov, prezentácií a spoločenských stretnutí.

Základná škola. Materská škola, tel.: 731 495 482 Školská jedáleň, tel.: 736 464 515

Výučba, preklady, tlmočenie: - nemecký jazyk