Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Fotograf, novinár, cestovateľ a lektor - kurzy fotografovania.

Ponúkame: - jazykové kurzy pre verejnosť a firemné kurzy - preklady - tlmočenie - lístky - predaj - spoločnosti Student Agency.

Služby: - riešenie personálnych a výrobných problémov, pracovných príležitostí v SR, ďalej potom kurzov a školení.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Výskum a vývoj v oblasti prírodných a technických vied alebo spoločenských vied -Reklamná ...

Služby: - firemné vzdelávanie - personálne audity - koučing - dotácia

Služby: - výučba jazykov - angličtina, ruština, francúzština, španielčina, nemčina - preklady, tlmočenie

Firma poskytuje analytické, poradenské, vzdelávacie a kreatívne služby v týchto odboroch: Internetový marketing a optimalizácia pre vyhľadávače (SEO), Reklama vo vyhľadávačoch (PPC reklama), Sociálne siete (Facebook, Twitter, YouTube a pod.), Internetové obchodné stratégie a obchodná účinnosť webe, Copywriting a e-mail marketing.

Služby: - jazykové kurzy - preklady, tlmočenie