Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Bežecké tréningy pre firmy aj verejnosť. Bežecké teambuildingy na kľúč, viacdenné bežecké sústredenia.

Bezpečnostné analýzy firiem, návrhy opatrení na zamedzenie strát a krádeží. Výučba a výcvik v streľbe so zbraňou a strážnikov Mestskej polície.

Služby: - služby v oblasti informatiky, informačnej bezpečnosti a dopravných systémov - vzdelávanie

Predaj strojčekov OSTER Professional na vlasy pre kaderníkov, chovateľov, veterinárov alebo pre psie salóny. Služby: - kompletný servis strihacích strojčekov - brúsenie nožníc a nožov ku všetkým strojčekom - kurzy strihania psov.

Jazyková agentúra. Výučba jazykov. ANGLIČTINA, ŠPANIEĽŠTINA, REČTINA, NEMČINA, FRANCÚZŠTINA

Centrum športových aktivít pre deti - plávanie - cvičenie - aerobic - judo - športová gymnastika.

Školenie vodičov motorových vozíkov.

Facility management - vzdelávacia činnosť. Dokončovacie stavebné práce. Dodávka drevených konštrukcií - ploty - pergoly - záhradné domčeky.

Organizovanie školení a prednášok na ekonomické a manažérske témy so špecializáciou na riadenie zásob a optimalizáciu skladu.

Opravy a servis vysokozdvižných aj paletizačných vozíkov vrátane manipulačnej techniky. Ponuka školení vodičov.

Služby - prieskumy pre nemocnice a zdravotnícke zariadenia - personálny audit - riadenie ľudských zdrojov - akreditované vzdelávanie pre riadiacich a vedúcich pracovníkov v sociálnych službách - E-learningový kurz.

Inovačné poradenstvo - rozvoj, riadenie a profesionálna podpora podnikov a zámerov - výber partnerov a tréning - marktetingové aktivity - lobovanie a reprezentácia - podporu a poradenstvo v oblastiach propagácie výskumu a technologického vývoja - diseminácia, osveta a motivácia.

Služby, poradenstvo, konzultácie: -BOZP a PO -ochrana životného prostredia -systém manažérstva kvality -systém manažmentu BOZP

Preklady a tlmočenie - súdne tlmočenie - výučba ruského jazyka.

Jazyková škola - výučba anglického a nemeckého jazyka.

Služby: - organizovanie odborných kurzov, školení a vzdelávacích akcií v oblasti poskytovania neodkladnej prvej pomoci