Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Služby: - účtovníctvo - účtovné a rozpočtové poradenstvo - kurzy, školenia, semináre so zameraním na verejný sektor

Jazyková škola: - výučba jazykov - preklady a tlmočenie

Gymnázium Stredná škola odbor Informačné technológie Základná škola (1. aj 2. stupeň)

Stredná škola obchodu, služieb a podnikania a Vyššia odborná škola je štátnou školou založenou v roku 1963. Poskytuje stredné vzdelanie s výučným listom, stredné vzdelanie s maturitnou skúškou v dennej i diaľkovej forme vzdelávania a vyššie odborné vzdelávanie zakončené absolutóriom. Je jednou z najväčších škôl v juhočeskom regióne. Ponúka ...

Prevádzka neziskovej organizácie so zameraním na vzdelávanie sociokultúrne znevýhodnených skupín. Podpora asistentov pedagógov a komunitného vzdelávania.

Brušné tanečnice. Organizovanie kurzov brušného tanca.

Angličtina - preklady - tlmočenie Francúzština - preklady - tlmočenie Nemčina - preklady - zlmočenie Ruština - preklady - tlmočenie Jazyková škola - firemná angličtina, nemčina - firemné, večerné a intenzívne kurzy - internetová výučba - príprava na medzinárodné skúšky.

Prekladateľstvo a tlmočníctvo. Vyučovanie v odbore cudzích jazykov.

Vzdelávacia inštitúcia akreditovaná Ministerstvom práce a sociálnych vecí.

Výučba, kurzy: - španielčina - flamenco

Výučba nemeckého jazyka (všeobecná nemčina, odborná nemčina podľa profesijného zamerania pre jednotlivé osoby i skupiny) prispôsobená vstupným znalostiam, potrebám a požiadavkám. Teambuilding s nemčinou. Jazykový audit - vykonávam analýzu jazykovej úrovne zamestnancov podľa Spoločného európskeho referenčného rámca, jazykových potrieb firmy a ...

Sme jazyková škola v centre Českých Budějovíc. Učíme angličtinu, nemčinu, francúzštinu, ruštinu a španielčinu. Učíme iba malé skupiny (1-4 osoby). Spolupracujeme s rodenými hovorcami, ktorí majú skúsenosti s výučbou. Používame moderné výukové metódy. Naším krédom je: Učíme jazyk, nie o jazyku. Ponúkame bezplatné ukážkové hodiny!

Služby: - preklady a tlmočenie angličtina - súdny tlmočník - výučba anglického jazyka pre jednotlivcov i firmy.

Kurzy, výučba: - anglický jazyk, angličtina

Výučba, prekladateľské služby, : - francúzsky jazyk, francúzština

Činnosť: - komplexné služby v oblasti BOZP a požiarnej ochrany

Poradenská činnosť v oblasti BOZP a PO - školenia firiem a zamestnancov.

Služby: -vedenie účtovníctva -kurzy angličtiny

Služby: -vzdelávacie akcie pre verejnú a štátnu správu -vzdelávacie akcie pre ostatné subjekty -semináre na zákazku pripravované podľa Vašich potrieb

Služby - stráženie detí - služby pre rodinu a seniorov - odvoz a doprava osôb - súkromná materská škola - rehabilitačné cviky - hodinový manžel - inštalatérske, maliarske a záhradnícke práce.