Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Vývoj inovatívnych technológií v oblasti databázových systémov.

Manikúra Kozmetické služby Rekvalifikačné kurzy na predlžovanie rias.

Služby - počítačové kurzy - jazykové kurzy - rekvalifikácia - grafika a tlačoviny - spracovanie projektov a dotácií EÚ

Služby: -firemné jazykové kurzy -preklady -korektúry a editácia textov

Služby: -športová česko-anglická školička

Služby - priemyselný dizajn - patentové rešerše - vývoj výrobkov, štúdie.

Súkromná materská škola pre deti od 2, 5 do 6 rokov so vzdelávacím programom ponúka záujmové krúžky, výučbu angličtiny. Ponúkame športové a pohybové vyžitie detí. Stravovanie a infrasauna je v budove. V areáli škôlky je záhrada, detské ihrisko a altánok na výučbu vonku.

Služby: - kondičná škola - cvičenie

Mestská knižnica: - on-line katalóg - internet - kopírovacie služby - rešeršné služby - medziknižničné výpožičky - zvuková knižnica.

Ponúkame služby outsourcingu BOZP a PO (bezpečnosť práce a požiarna ochrana) spracovanie dokumentácie, školenia BOZP PO. Riešime školenia: - vodič - žeriavnik, viazač - obsluha VZV - tlakové nádoby - plynové nádoby - prvá pomoc - elektro. Systém je aplikovateľný prakticky vo všetkých podnikateľských oblastiach. Medzi ...

Prenájom školiacich priestorov, techniky, kancelárií. Ubytovanie: - celková voľná kapacita v izbách s televízorom a kúpeľňou (sprchovací kút, WC) je 54+44 lôžok v 2 budovách pavilóny C-E (27 izieb 2 lôžkových) Starý Wágner (20 izieb 2-3-4 lôžkových) K dispozícii nápojové a cukrovinkové automaty, terasa, stolíky, kreslá, slnečníky), 3 ...

Ponuka poradenstva v oblastiach BOZP a PO a odborných školení vodičov, žeriavnikov a viazačov. Predaj, revízia a opravy hasiacich prístrojov a hydrantov.

Školiace centrum - organizovanie školení, konferencií, workshopov a odborných kurzov - špeciálne kurzy pre verejnú správu, zdravotníctvo a školstvo - IT kurzy - kurzy pre administrátorov - manažérske kurzy.

Služby: - powerjóga - doučovanie, preklady, tlmočenie francúzština

Jazyková škola. Výučba: - angličtina - nemčina

Služby: -rozvoj ľudského a organizačného potenciálu, špecificky v organizáciách -vzdelávacie a poradenské aktivity so širokou tematickou základňou, ktorá spája zameranie na cieľovú skupinu Rómov a sociálne vylúčených

Diaľkové štúdium nemčinyjazykové kurzy: - pre firmy - nemčina - angličtina - ruština - francúzština - španielčina - slovenčina pre cudzincov - v zahraničí.

Krajčírstvo, výroba: - dámske a pánske odevy Služby: - cvičenie keltskej jogy - semináre - liečenie farbami

Výučba francúzskeho jazyka - individuálne, skupinové a firemné jazykové kurzy.

Činnosť: -vyžitie a plnenie úloh v oblasti záujmových, športových a technických činností, -organizovaním súťaží, závodov a podujatí podľa medzinárodných, národných i vlastných pravidiel, -školenie pre získanie zbrojného preukazu, -školenie pre získanie kvalifikácie trénera športovej streľby, -školenie pre získanie zbrojára v organizáciách so ...