Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Rodinné služby zaisťujú kompletné služby pre rodiny a domácnosti a to od zaistenia novej pracovnej príležitosti, vrátane rekvalifikácie, cez opatrovateľské služby, stráženie detí a obslužné činnosti pre rodinu a domácnosť až po vypratanie pozostalostí a nehnuteľností po vysťahovaní.

Prenájom nebytových priestorov. Spisovňa, archivárske služby, skartácia.

Služby: -vzdelávacie inštitúcie -rekvalifikačné kurzy

Doučovanie angličtiny pre jednotlivcov, malé skupiny alebo firmy.

BabyCare Systém je systém projektov a aktivít zameraných na výchovu a voľný čas detí, s cieľom optimálne zladiť rodinný a profesijný život ich rodičov.

Medzinárodná anglická jazyková škola pre deti vo veku 1 – 6 rokov. Ponúkame nadštandardný program v angličtine. Lektori rodenými hovorcami. Exkluzívne priestory vo vilách so záhradou.

Organizácia - aktivity, krúžky a kurzy pre deti a mládež Organizácia - kurzy pre dospelých Organizácia - kultúrne akcie

Lovci podnikavých duchov. Detské krúžky plné zábavy, zážitkov, pohybu, ale aj poučenia.

Činnosť: - vzdelávacia spoločnosť - firemné vzdelávanie - reflektívna prax, business simulácia a individuálny a tímový koučing

Vzdelávacia, poradenská a personálna spoločnosť.

Služby: - programovanie - tvorba webových softvérov a webových aplikácií Kurzy, semináre: - jazykové - počítačové

Služby: - facility management - energetický manažment - služby v oblasti BOZP a PO

Činnosť: - bezpečnostné a detektívne služby - výstavba rodinných domov na kľúč - strelecké kurzy, strelecké akcie a súťaže pre firmy aj organizácie

Tanečné a športové štúdio - jóga, pole dance alebo tanec na tyči - tanečné a fitness kurzy - exotické tanca.

Ponúkame jazykové kurzy, preklady a tlmočenie, štúdium jazykov v zahraničí. U nás nájdete skúsenosti, spoľahlivosť, flexibilitu a profesionalitu JAZYKOVÁ ŠKOLA angličtina, nemčina, španielčina, taliančina, ruština, francúzština Individuálna výučba - Chceme, aby naši absolventi predovšetkým boli schopní porozumieť danému jazyku a ...

Akreditované kurzy účtovníctva a daní.

INFORMA - stredisko vzdelávania, kurzy a školenia: - obsluha zemných a stavebných strojov - obsluha motorovej píly, vozíkov - lešenár, žeriavnik, viazač - obsluha betonární, mixov a čerpadiel - bezpečnosť práce - požiarna ochrana.

Revízie a skúšky vyhradených plynových zariadení, tlakových nádob stabilných a kotlov. Odborné vzdelávanie v odbore plynových zariadení.

Služby: - ucelený systém vzdelávania pre deti od 1, 5 rokov do 19 rokov V súčasnosti ponúka Dúhovka Group vzdelávanie v štyroch zariadeniach. Dve materské škôlky, základná škola a osemročné gymnázium.

Štúdium a práca v zahraničí. Jazykové kurzy.