Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Služby: - kurzy paraglidingu - výlety za lietaním

Služby - individuálna výkua angličtiny - firemné jazykové kurzy.

Služby - koučovanie jednotlivcov - workshopy - semináre, tréningy - konzultácie.

Jazykové kurzy - firemné kurzy - výučba angličtiny pre deti - kurzy angličtiny a španielčiny pre dospelých.

Výučba, kurzy: - orientálny tanec

Jazyková škola, výučba: - angličtina - ruština Preklady z a do anglického a ruského jazyka.

Redpoint Clinic CZ - rehabilitačné, tréningové a vzdelávacie centrum Redcord - predaj rehabilitačného systému, dodávka na kľúč Neurac - Neuromuscularna aktivácia - vzdelávanie fyzioterapeutov Rehabilitácia, liečba pohybového aparátu

Školenie vodičov VZV a technickej kontroly VZV Školenie vodičov VZV Technické kontroly VZV Revízia tlakových nádob, kotlov a odborné prehliadky kotolní. Revízia a školenia.

Výučba - Taliančina: - preklady - tlmočenie - výučba začiatočníkov aj pokročilých.

Špecialista na vývoj hardvéru - analógové, digitálne a výkonové obvody - návrh plošných spojov - vývoj elektroniky.

Jazyková škola. Služby: - jazykové kurzy - letný intenzívny kurz anglického jazyka, kurz Angličtiny v Brne.

Činnosť: -strelecký výcvik -prenájom strelnice. Zaistenie: -príprava na skúšky na zbrojný preukaz. Streľba: -športové -kondičné -rekreačné.

Materská škola - súkromná, anglická materská škôlka: - programy pre deti od 18 mesiacov do 6 rokov - 3 triedy, rozdelené podľa veku detí - terapeutický kútik pre tých najmenších. Výučba je vedená pomocou hier, obrázkov, knižiek a didaktických pomôcok Ponuka aktivít: - pravidelné návštevy soľnej jaskyne - jazda na koni - bazén - v ...

Prekladateľské a tlmočnícke služby. Výučba francúzskeho aj talianskeho jazyka.

Komplexné služby v oblasti bezpečnosti. Bezpečnostné poradenstvo. Detektívne služby a vyšetrovanie. Vykonávanie bezpečnostných analýz. Ponuka odborných kurzov a školení. Kurzy obrannej streľby. Kurzy obsluhy a údržby zbraní. Návrhy a realizácia montáží bezpečnostných technológií. Ďalšia ponuka služieb na našich internetových ...

Činnosť: - revízia plynových zariadení - revízia tlakových zariadení - revízia odťahov spalín - školenia BOZP a PO.

Počítačové poradenstvo - odborné počítačové kurzy pre začiatočníkov aj pokročilých.

Sprievodcovská činnosť Rekvalifikačné kurzy - dejiny na našom území vrátane súčasného diania - základy dejín umenia - geografia a ekonomika cestovného ruchu - technika služieb cestovného ruchu - metodika činnosti sprievodcu.

Služby: - organizačné, logistické a programové zabezpečenie odborných konferencií, kongresov, prednášok, seminárov a workshopov. - služby na kľúč pre akademickú obec - odborné spoločnosti, výskumné ústavy a univerzity.