Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Služby - kurzy fotografovania - rekvalifikačné kurzy na PC.

Služby v oblasti bezpečnosti práce. Služby v oblasti požiarnej ochrany.

Stredná škola ponúka odbory nábytkárstva a umeleckých remesiel - s výučným listom, maturitnou skúškou aj nadstavbové štúdium v dennej, diaľkovej a individuálnej forme. V rovnakých odboroch je možné absolvovať skrátené štúdium, kvalifikačné aj záujmové kurzy. Spolupracujeme s mnohými školami v rôznych krajinách Európy, študenti vychádzajú na ...

Odborné učilište. Učebné odbory: -murník -čalúnik -brašnár a sedlár - maliar a natierač - opatrovateľské služby - poľnohospodárske práce Práca: -murárske -maliarske, natieračské -čalúnické -brašnárske a sedlárske - opatrovateľské služby

Jazyková škola. Služby: - výučba angličtiny netradičnou metódou zameranou na skutočnú schopnosť hovoriť - výučba od začiatočníkov po veľmi pokročilých - ukážková hodina zdrama.

Konzervatórium Evanjelickej akadémie je jedinou školou tohto typu v Olomouckom kraji. Poskytuje stredné odborné vzdelanie zakončené maturitou po štyroch rokoch štúdia, na ktoré nadväzuje dvojročné vyššie odborné vzdelanie ukončené absolutóriom s titulom DiS. Žiaci sú vyučovaní v odboroch Hudba (so zameraním na klasickú hudbu) a Spev (so zameraním ...

Materská škola 5. mája 1527, Rožnov p.R., príspevková organizácia poskytuje v súlade s údajmi v školskom registri predškolské vzdelávanie a služby školského stravovania.

Školenia, kurzy, konzultácie: - OOP (objektovo orientované programovanie) - UML (Unified Modeling Language) - návrh IS

Tanečná škola FoxyDance. Kurzy: - tanečná a pohybová výchova detí - tanečné pre dospelých - pilates - fitness latinčina pre ženy.

Kaderníctvo Kozmetika Manikúra Pedikúra Nechtová modelácia Rekvalifikačné kurzy - Manikérka a nechtová dizajnérka - Predlžovanie rias - riasa na riasu Autorizovaná osoba pre manikúru a nechtovú modeláciu, vo vybavovaní

Vzdelávacia agentúra, organizovanie: - semináre, kurzy z oblasti účtovníctva a práva.

Komplexné služby BOZP, PO, revízia zdvíhacích zariadení.

Predškolské vzdelávanie pre deti vo vekovo zmiešanej skupine od 2 do 6 rokov so zabezpečením špecifickej, odbornej starostlivosti pre všetky vekové skupiny.

Naša škola sa nachádza na okraji mesta Zábřeh. Sme jedinou malotriednou školou v našom meste. Máme dve triedy s 1.-5. postupným ročníkom. Súčasťou ZŠ je jedno oddelenie školskej družiny a dve triedy materskej školy - MŠ Rudolfa Pavlov a odlúčené pracovisko MŠ Ráječek.

Potápačská škola: - kurzy potápania PADI, IANTD - kurzy NITROX. Predaj, požičovňa, opravy, servis: -potápačské a plavecké potreby. Plnenie fliaš. Zájazdy za potápaním. Potápačský klub PDW.

Súkromná materská škola pre deti so špeciálnymi vzdelávacími potrebami: - pre deti s kombinovaným postihnutím, autizmom, poruchami komunikácie a ťažkými chybami reči.

Služby: - psychologická diagnostika - prieskumy - firemné vzdelávanie

Služby: - jazykové kurzy pre deti i dospelých - anglické detské tábory pre deti od 5 do 14 rokov