Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Materská škola PRE zrakovo postihnutých Stredná škola PRE zrakovo postihnutých Škola PRE zrakovo postihnutých Základná škola Internát PRE nevidiacich.

Preklady, tlmočenie. Jazyková škola. Jazykové kurzy. Týždenné intenzívne jazykové kurzy. Jazykové kurzy pre deti. Intenzívne jazykové kurzy. Metóda zrýchleného učenia. Metóda viacúrovňového vnímania: - využíva jednotlivé prvky progresívnych metód učenia, ako je Silvova metóda, superlearning, brainmost a sugestopédia.

Alternatívne centrum: - terapia, konzultácia - kurzy - cesty na bosnianske pyramídy - pobyt v pyramíde - výroba domácich pyramíd - fotenie aury a diagnostika čakier - harmonizácia priestoru - spoločenské a meditačné aktivity.

Výchova a vzdelávanie detí predškolského veku. Deti a tiež personál trávia v škole väčšinu dňa, snažíme sa pôsobiť ako jedna veľká rodina. Sme v priateľskom pomere, deti aj rodičia nás vidia spolupracovať, pomáhať si a zaujímať sa o druhých. Snažíme sa, čo najviac porozumieť rodinám detí a spolupracovať s rodičmi. Vedieme deti k poznaniu, že s ...

Technicko-organizačná činnosť v oblasti požiarnej ochrany. Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti. Služby na úseku BOZP.

Škola pre žiaka s ľahkým mentálnym postihnutím, so stredným a ťažkým mentálnym postihnutím. Základná škola a Materská škola pri Uhorskohradišťskej nemocnici pre hospitalizované deti a žiakov.

Základná umelecká škola, ZUŠ. Odlúčené pracoviská: -Chropyňa, Komenského 350 tel.: 571118379 e-mail: chropyne@zuskm.cz -Morkovice-Slížany, 17 novembra 140 tel.: 571118378 e-mail: chropyne@zuskm.cz.

Ubytovanie. Kategória: -penzión s celoročným ubytovaním: -kapacita 30 lôžok -10 dvojlôžkových -2 trojlôžkové -1 viaclôžková.

Jazykové kurzy: - angličtina, nemčina, francúzština, španielčina, ruština, taliančina, čínština - kurzy vo firmách - kurzy na mieru. Kurzy pre deti od 7 rokov. Preklady aj so súdnym overením. Tlmočenie aj súdne tlmočenie do všetkých a zo všetkých jazykov. Slovenčina pre cudzincov. Príprava na maturitu, na medzinárodné skúšky. Obchodná ...

Moderná kresťanská škola – cirkevné všeobecné štvorročné gymnázium, súčasťou výukového plánu je latinčina a náboženstvo. Pri škole sa nachádza aj domov mládeže s možnosťou ubytovania pre dochádzajúcich študentov.

Základná škola. Školská družina. Školská jedáleň.

DÁKINÍ - Centrum jogy a meditácií: - kurzy jogy pre začínajúcich i pokročilých - kurzy sebarozvoja - prenájom sály

Materská škola Chomýž, predškolské vzdelávanie detí podľa školského zákona SR

Športové a pohybové centrum Lyžiarska škola: - výučba lyžovania - výučba snowboardingu - výučba carvingu. Kurzy lyžovania pre materské, základné a stredné školy.

-Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti

Vzdelávacia a poradenská činnosť najmä v oblastiach rozvoja manažmentu, rozvoja mäkkých zručností a riadenia ľudských zdrojov. Realizujeme otvorené vzdelávacie kurzy aj projekty pripravené na mieru pre našich klientov.

Dotačné poradenstvo - príprava žiadostí o dotáciu - administrácia dotácií - dotačné školenia.

Poradenstvo a vzdelávanie. Semináre. Rekvalifikácia. Záujmové a zážitkové kurzy, sebavzdelávanie. Mnoho kurzov je akreditovaných ministerstvom a máme u nich mnoho pozitívnych referencií od účastníkov. Sme akreditovaní pre poskytovanie rekvalifikácií asistentiek v administratíve, ktoré firmám zaručuje výber kvalitného zamestnanca a ...