Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Služby - doučovanie matematiky, angličtiny a českého jazyka.

Súkromná lektorka angličtiny - výučba angličtiny - preklady a prekladateľská činnosť.

Služby: - výučba anglického jazyka - kurzy angličtiny.

Mgr. Peter Eliáš je profesionálny kouč. Služby v oblasti koučingu: - osobný či profesijný rozvoj - zmena kariérnej dráhy - rozvoj manažérskych zručností - komunikácia - tímová spolupráca - bežné životné témy. Ďalšie služby: - HR poradenstvo – optimalizácia HR procesov - HR audit – nezávislé posúdenie efektivity riadenia HR procesov - ...

Mgr. Nina Hanáková je lektorka angličtiny. Výučba anglického jazyka. Kurzy angličtiny. Výučba cez Skype.

Predaj afrických hudobných nástrojov (bubny djembe a ďalšie). Kurzy hry na africké hudobné nástroje a kurzy afrických tancov. Organizovanie koncertov, kurzov a workshopov.

Súkromná škola MILLS, s.r.o. poskytuje širokú škálu kvalitného vzdelania začínajúc tým predškolským až po strednú školu, alebo vyššiu odbornú školu. Prevádzkujeme školu materskú, základnú, strednú a vyššiu odbornú. Žiakom môžeme tiež ponúknuť odborné štúdium jazykov na našej jazykovej škole. Nájdete nás na adrese námestia 5. mája 2/12, ...

Mgr. Jiří Vidlák je učiteľ anglického jazyka. Služby: - výučba angličtiny pre jednotlivcov - skupinová výučba angličtiny - firemné kurzy. Vo voľných chvíľach maľuje obrazy, ktoré aj predáva.

Mgr. Iva Lubalová poskytuje: - preklady z NJ do ČJ a naopak - tlmočenie z NJ do Čj a naopak - výučbu nemeckého jazyka - firemná výučba - doučovanie z nemčiny - sprievodcovská činnosť v nemčine - výučba a doučovanie latinčiny.

Projekt Green Power Generation - vývoj, ktorý sa venujú problematike využiteľnosti obnoviteľných zdrojov - vývoj a prevádzka energetických zariadení. Ďalší činnot: - vývoj zákazníckeho softvéru. Jihlavská 682/2f 664 41 Troubsko Obchodné oddelenie: tel. 543 255 589

Špecializácia na elektronické (e-learningové) vzdelávanie.

Engineeringové služby v oblasti výskumu a vývoja automotive, aerospace a i. (MADYMO, HyperWorks atď.). Podpora, predaj a školenie produktov HyperWorks.

Sme personálno-vzdelávacia spoločnosť, ktorá pomáha riešiť personálnu problematiku, pričom kladie dôraz na efektivitu, individuálny prístup a diskrétnosť pri spracovaní získaných informácií. Služby pre klientov: -vyhľadávanie a výber uchádzačov -psychodiagnostické testy -tréningy zamestnaneckých zručností -koučovanie -rozvojové karty ...

Stavebno-historický prieskum stavieb. Špecializácia na technické stavby a vodohospodárske historické zariadenia

Výroba, návrh, projekcia, realizácia: - CAID modelovanie - plastelínové modely - živicové modely - priemyselný design - frézované modely - stavba automobilových a motocyklových prototypov - karbónové komponenty a diely.

Zaoberáme sa organizovaním konzultačných seminárov

Poradenstvo pri vývoji plastových dielov a konštrukcií foriem. Školenia, semináre v odbore vstrekovania plastov. Moldes 3D. Digimat. Predaj softvérov Moldex 3D, Digmat. Moldflow simulácia. Analýzy vstrekovania plastov.

Služby v odbore BOZP a PO - kompletné školenie zamestnancov pre bezpečnosť a ochranu zdravia zamestnancov pri práci a požiarnu ochranu - spracovanie dokumentácie BOZP a požiadaviek PO.

Služby v oblasti informatika, marketing a ľudské zdroje: - tvorba webových stránok - tvorba e-shopu - firemné vzdelávanie - kariérne poradenstvo.

Agentúra DAPO Marty Laudátovej je špecializovaná na organizovanie seminárov k daňovej problematike poskytovateľov zdravotných služieb (lekárov, zubných technikov) – fyzických a právnických osôb.