Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Predaj, požičovňa, e-shop - fotoaparáty - fotografické prístroje - polaroidové vybavenie. Organizujeme výstavy, workshopy a besedy o fotografii.

Činnosť: - vzdelávacie akadémie, kurzy pre trénerov, inštruktorov - odborné semináre, konzultácie v odbore fitness, pilates, joga - pilates štúdio - pohybové centrum.

Služby: - rizikové výrub stromov - bezpečnostné väzby stromov Školenia: - práca vo výškach - obsluha motorových píl Rekvalifikácia: - drevorubač - obsluha motorovej píly - obsluha krovinorezu a trávnej kosačky

Služby: - kurzy, výučba plávania pre deti od 4 - 15 rokov.

Služby: - prípravné kurzy matematiky

Služby: - doučovanie matematika, angličtina - SŠ, VOŠ, VŠ

Služby: - materská škola - vzdelávacie centrum - Montessori škôlka.

Služby - vzdelanie a konzultácie pre zdravý životný štýl - kurzy a semináre.

Sme firma vykonávajúca revízie, kontroly, čistenie komínov. Opravy, stavba, frézovanie a vložkovanie komínov, drobné stavebné práce. V rámci požiarnej ochrany zabezpečujeme revíziu hasiacich prístrojov a hydrantov, školenia BOZP a PO, predaj bezpečnostných tabuliek.

Služby: - individuálny výcvik psov - stráženie psov (dlhodobé, krátkodobé).

Služby - copyeditor, copywriter a obsahový stratég - mentoring a školenia - vytváranie publikačných plánov pre web, blogy, sociálne siete.

Vývoj - webové aplikácie - softvér Kurzy, školenia - IT špecialistov Outsourcing

Prekladateľská a tlmočnícka činnosť: - preklady z/do angličtiny - preklady z/do francúzštiny. Jazykové kurzy: - výučba angličtiny - výučba francúzštiny.

Škola Kineziológia svetla, Automatická kresba, Diagnostika, Karmické konštelácie, Fenomény svetla, Meditácia svetla, výučba Náuky o svetle. Nakladateľstvo CARUSELL - kniha a karty Mandaly uvedomenia, kniha a karty Liečivé modlitby svetla, kniha O dušiach a svetle, atď. Centrum zdravia CARUSELL - čínska medicína, sebalečenie, hlbinné terapie, ...

Sme radi, že Vás môžeme privítať v našom novom materskom centre Veverka. Máme pre vás širokú ponuku kurzov pre deti aj dospelých. Okrem materského centra a všetkého, čo k nemu patrí vám môžeme ponúknuť aj útulnú kaviareň, kde si môžete vybrať z pestrej ponuky teplých aj studených nápojov, dobrého moravského vína aj niečoho dobrého na zub.

Jazyková škola - výučba jazykov - pomaturitné štúdium jazykov. Ďalšie učebne Stolárska 22 110 00 Praha 1 Na Florencii 1686/9 110 00 Praha 1

Ponúkame komplexné služby v oblasti práce so zamestnancami. Sme klientom partnermi po celú dobu životného cyklu zamestnanca. Najčastejšie riešime: - Tréning, koučing, mentoring - Prácu s talentami - Motiváciu a odmeňovanie - Hodnotenie zamestnancov - Cielené vyhľadávanie - Kompetenčné modely - Personálne audity - Tvorbu HR systémov a ...

Kurzy a rekvalifikácia - osvedčenie o profesijnej kvalifikácii v oblasti vizážistiky - osobné make-up kurzy a semináre - kurzy pre začiatočníkov aj pokročilých.

Prekladateľské a tlmočnícke služby: - preklady z/do nemčiny - preklady z/do francúzštiny - súdne preklady - tlmočenie - francúzsky a nemecký jazyk. Výučba jazykov: - nemčina, francúzština, angličtina.

Služby: - medzinárodná kamiónová doprava - vnútroštátna kamiónová doprava - odťahová služba - zberná služba - špedícia - skladovanie - školenia vodičov. Prevádzkareň: Areál „Bývalá colnica / GAIS“ Borská 40, 301 00 Plzeň Obchod: Andrle Jozef tel: .+420 602 608 113 email: josef.andrle@mapler.cz Školenia: Ing. Andrle ...

Prekladateľská činnosť - preklady do nemčiny aj z nemeckého jazyka. Výučba nemeckého jazyka.