Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Prototypová dielňa, projekcia, konštrukcia: - zabezpečenie kompletného vývoja strojárskych výrobkov a zariadení - výroba prototypov alebo overovacích sérií.

Poradenstvo v oblasti zdravej výživy. Zaistenie jedálnička bez náhradiek a polotovarov. Organizovanie prednášok.

Služby: - vizážistika - kozmetika - kurzy líčenia.

Záujmové združenie Rodinný klub: - cvičenie pre deti, dospelých.

Účtovná a daňová kancelária. Služby: - vedenie, spracovanie účtovníctva, daňovej evidencie, mzdovej agendy - finančné poradenstvo - spracovanie dokumentácie pre rokovania s peňažnými ústavmi - kurzy, školenia .

Služby: - medzinárodné jasle. Jasličky: Elišky Krásnohorské 6 110 00 Praha 1

Súkromná škôlka, ktorá podporuje vyvážený rozvoj detí na princípoch vypracovaných Dr. Máriou Montessori - materská škola.

Služby: - kurzy plávania doma s bábätkami vo vani - masáže bábätiek - poradňa dojčenia - cvičenie pre mamičky a batoľatá

Profesionálne preklady a tlmočenie všetkých cudzích jazykoch. Kurzy pre verejnosť. Pomaturitné štúdium. Firemné kurzy: - kurzy pravidelné aj intenzívne víkendové. Individuálne kurzy. Kurzy pre deti.

Predaj nechtového materiálu firmy EXPA - NAILS. Školiace centrum Ivany Dvořákovej.

Výučba, kurz: - angličtina - čínština

Zameranie na zdokonaľovanie detí v oblastiach divadelného, filmového a muzikálového herectva, spevu a tanca.

Služby - kurzy jogy - skupinové, firemné aj individuálne lekcie jogy. Legerova 40, Praha 2

Akreditované školiace centrum pre zváračský personál.

Služby: - IT služby - správa sietí - cloudové služby - IT outsourcing - správa PC - školenia. Spájkové 3120/12 Praha 12, 143 00

Daňové a účtovné služby: - spracovanie a vedenie účtovníctva - spracovanie a vedenie daňovej evidencie - spracovanie a vedenie miezd a mzdovej agendy - spracovanie daňových priznaní. Ďalšie služby: - tvorba web stránok - výučba na PC, poradenstvo - sprostredkovanie obchodu a služieb.

Činnosť: - interim management - vzdelávanie zamestnancov - vedenie účtovníctva - financovanie.

Prekladateľské a tlmočnícke služby: - preklady z/do nemeckého a anglického jazyka - tlmočenie z/do nemeckého a anglického jazyka - výučba nemeckého a anglického jazyka.

Služby: - vydavateľská činnosť Autoservis akdémie s.r.o. je vydavateľom odborného magazínu pneuservis /rýchloServis - predaj zahraničnej i tuzemskej literatúry/CD/DVD - organizovanie seminárov a konferencií - reklamná agentúra pneuSERVIS/rýchloServis - redakcia časopisu Vrchlického 1208 511 01 Turnov

Služby, športové tréningy: - osobné - bežecké - kondičné - squashové - bedminton, tenis