Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Poskytovanie služieb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci.

Ponúkame horoskopy dospelých aj detí, individuálne horoskopy.

Jazyková agentúra výučba - angličtina v materských školách vykonáva - kurzy pre verejnosť - kurzy pre mamičky na materskej dovolenke - fit s angličtinou (60min cvičenia a výučba angličtiny)

PLAVECKÁ ŠKOLA LACHMÁNEK Plávanie rodičov s deťmi, plávanie detí, bábätiek a dojčiat Vám ponúkame v Prahe na 3 bazénoch so saunou. Naučíme deti základným plaveckým spôsobom závodnou technikou a to takou formou, aby ich to bavilo, ale aby sa vo vode „neplácali“.

Kurzy - plávanie pre bábätká, batoľatá, predškolákov - PLAVECKÁ ŠKOLA pre deti 8-15 rokov

Zaisťujeme poradenskú činnosť v odbore polymérnych materiálov, školenia v oblasti vstrekovania plastov, konštrukciu vstrekovacích foriem a servisnú činnosť.

Činnosť: - organizovanie seminárov, školenia: - manažérske, obchodné zručnosti - osobný rozvoj.

Komplexné poradenstvo pre zaistenie finančného zdravia, ekonomickej stability a úspešného rozvoja podnikania: - riadenie výkonnosti podnikov - riadenie ľudských zdrojov - európske dotácie - vzdelávanie a rozvoj - vyhľadávanie a výber pracovníkov - kurzy zadarmo.

Vzdelávanie. Manažérske štúdiá MBA, LLM, MPA

Výučba, kurzy: - hry na akustickú, elektrickú gitaru - gitarová škola.

Služby - doučovanie v anglickom alebo nemeckom jazyku.

Tanečná skupina TAKT Liberec, z.s. je nielen úspešná tanečná skupina, ktorá realizuje tanečné vystúpenie na rôznych akciách, ale aj tanečná škola s kurzami tanca pre širokú verejnosť. Výučba prebieha v priestoroch ZŠ Kaplického a ZŠ Vesec. Našu kanceláriu nájdete v Liberci, ulice Českej mládeže. Tanečná skupina, kurzy: - street dance - ...

Služby: - gastronomické poradenstvo - tvorba jedálnych lístkov vrátane kalkulácií - promo akcie - výrobné práce v oblasti cateringu.

Mestská knižnica. Požičovňa: - knihy - beletrie - odborná literatúra. Pobočka Husova 1667, Kadaň tel. 474 333 866.

Spoločnosť Nocta Design s.r.o. zaisťuje služby v stavebníctve. Realizujeme stavebný dozor a technický dozor investora, TDI. Vykonávame výkon Koordinátora bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci na stavenisku. Služby v oblasti stavebného dozoru: - realizujeme komplexné služby v oblasti technického dozoru stavieb v rozsahu cenníka inžinierskych ...

Služby - inštruktor paraglidingu - kurzy paraglidingu.

Služby - výcvik psov - tréningy psov, agility.

Činnosť: - kompletné služby, školenia v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci (BOZP) a požiarnej ochrany (PO).

Angličtina: - kurz - preklady, tlmočenie - výučba vo firmách aj individuálne - individuálna konzultácia - príprava na pracovný pohovor - príprava na skúšky - všeobecná angličtina - obchodná angličtina - základy technickej angličtiny'. .

Spoločnosť pre projektové riadenie PRINCE2® Sme partnerom ATO (Accredited Training Organisation) a RCB (Registered Certification Body) spol. TAYLLORCOX. Služby - projektové metodiky na mieru - audit projektu (project health check) - implementácia zásad projektového riadenia - vzdelávanie a certifiakcia projektových manažérov.