Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Výučba - jazyky - hudba. Organizovanie - školenia - kurzy.

Služby: - laktačná poradkyňa, laktačná poradňa - predpôrodné kurzy - kurzy nosenia detí v šatke.

Služby: - webdesign - webhosting - tvorba a správa webových stránok a webových aplikácií - vývoj informačných systémov Kurzy, výučba: - počítače - informatika

Služby: -poskytovanie služieb v oblasti BOZP a PO

Preklady - z angličtiny do slovenčiny a naopak Preklady - z francúzštiny do slovenčiny a naopak Vykonáva-individuálna výučba anglického a francúzskeho jazyka, špecializácia na Business English.

Montáže opláštenia a striech priemyselných budov - montáž obvodových opláštení vrátane všetkých súvisiacich prvkov montovaných fasád - izolácia striech. Školenie BOZP

EDUCA - vzdelávacie centrum - jazykové kurzy - počítačové kurzy - kurzy účtovníctva - rekvalifikačné kurzy - prekladateľské služby.

Reštaurácia - rodinný restaurant - škola varenia.

Poskytovanie služieb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci (BOZP) a požiadavnej ochrany (PO) - koordinácia BOZP na stavenisku.

Služby - kariérový koučing a tréning - kariérové poradenstvo - osobný marketing.

Letisko: - prenájom lietadiel, letecké snímkovanie, stanovanie na letisku - prenájom areálu, organizovanie kultúrnych podujatí.

Zaoberáme sa organizovaním vzdelávacích aktivít a kurzov - ekonomické kurzy - jazykové kurzy - kurzy písania na počítači - podnikateľské kurzy - rekvalifikačné kurzy - strojárske kurzy. Tlačiareň - 3D tlač. Výrobné stredisko Orbis Technology, s.r.o. Slapany 153/1 350 02 Cheb - Haje Školiace stredisko, riaditeľstvo Orbis ...

Akreditovaná vzdelávacia inštitúcia - AK I./I-210/2005 Školiace priestory - Přerov, Tábor, Brno

Špecifické služby v oblasti požiarnej ochrany. Služby v oblasti požiarnej ochrany: - požiarna asistencia pri požiarne nebezpečných činnostiach - požiarna asistencia pri kultúrnych akciách - divadla, zhromaždenie občanov, filmovanie - dokumentácia požiarnej ochrany - školenie PO, BOZP. Predaj a montáž: - bezpečnostné tabuľky - ...

Materská škôlka pre vaše deti už od 2 rokov. Súčasťou škôlky je: - záhrada - telocvičňa - spálňa - herne.

Veselá škola je cirkevné zariadenie zriaďované Arcibiskupstvom pražským zahŕňajúce Veselú školu - cirkevnú základnú.

Jazyková škola. Ponúkame: - komplexné jazykové služby - ponúkame služby už v 53 jazykoch - firemné kurzy - výučba pre verejnosť - jazykové skúšky - kurzy v zahraničí - preklady - tlmočenie a dabing - sprievodcovské služby.

Jazyková škola. Jazykové kurzy pre: - firmy - organizácia - širokú verejnosť. Jazyková škola ponúkajúca jazykové kurzy šité na mieru Vašim potrebám.

Angličtina pre deti, angličtina pre najmenších, krúžky angličtiny v škôlkach a školách, domáca výučba a doučovanie angličtiny.

Jazyková škola s právom SJZ založená 1920 – bývalá Štátna jazyková škola. Výučba 25 jazykov: angličtina, nemčina, španielčina, francúzština, taliančina, arabčina, čínština, švédčina, holandčina, čeština pre cudzincov, ruština ai. Pomaturitné štúdium.

Organizujeme verejné kurzy: - angličtiny - nemčiny - francúzštiny - španielčiny - slovenčina pre cudzincov - gréčtiny - čínštiny - japončiny - švédčiny - nórčiny - holandčiny - portugalčiny - chorvátčiny

Výroba a predaj a servis meteorologických prístrojov: - Meteostanica dataloger WS981 - Anemometer AN953S; Snímač vetra 955C - Snímač teploty a vlhkosti TH99 - Zrážkomery elektronické - Mechanické zapisovacie prístroje - snímače osvetlenia - anemometer, snímač, teplota, vietor, vlhkosť.