Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

VÁŠ SPOĽAHLIVÝ PARTNER PRE ELEKTRONIKU Ponúkame kompletnú EMS od prototypu po sériovú výrobu: - vývoj elektroniky HW a SW - návrhy a redesign dosiek s plošnými spojmi - CAD konštrukcia - dosky s plošnými spojmi - materiálové zaistenie - osadzovanie SMT a THT - výroba elektroniky - funkčné testovanie a oživovanie - opravy a servis - ...

Jazyková škola angličtiny a nemčiny pre deti.

Výučba angličtiny pre deti do 10 rokov. Služby: - detské workshopy - angličtina pre dospelých - angličtina pre deti

Služby: - technicko-technologické poradenstvo v oblasti výroby piva a sladu - školenie degustátorov - vypracovanie posudkov a expertíz - účasť v degustačných komisiách

Služby: - online vyšetrovanie - trackingové vyšetrovanie - skupinové rozhovory (Focus Groups)

Špecializujeme sa na výcvik letového personálu pre dopravné lietadlá. Ponúkame mnoho typov výcvikov a kurzov. S nami sa stanete pilotom aj bez predchádzajúcej skúsenosti s lietaním. Využívame nové moderné metódy výcviku.

Spoločnosť MAITREA a.s. bola založená v roku 2006 s cieľom poskytnúť priestor pre tých, ktorí cítia potrebu osobného rozvoja a sebapoznania. Priestor na rozvinutie všetkých stránok života v oblasti tela, mysle, srdca a duše. Tento rok v máji otvárame Dom osobného rozvoja MAITREA v Týnskej uličke na pražskom Starom Meste. Veríme, že Dom bude ...

Internátna a denná škola v Karlových Varoch pre chlapcov a dievčatá vo veku od 14 do 18 rokov.

Centrum detí - detská rekreácia - letné detské tábory jazda na bicykli, na koni, tanečné, adrenalínové, hudobné

Jazyková škola. Organizovanie, výučba: -jazykové kurzy, rekvalifikácia -nemčina, angličtina, francúzština, gréčtina, taliančina, španielčina, ruština, portugalčina, chorvátčina, latinčina, slovenčina pre cudzincov, hebrejčina. Služby: -tlmočenie, -prekladanie.

Sme spoločnosť so zameraním na interné vzdelávanie a rozvoj zamestnancov. V oblasti vzdelávania a poradenstva pôsobíme 18 rokov a sme spoľahlivou spoločnosťou s dobrým menom, ktorá poskytuje vysokú kvalitu interaktívnych tréningov a na mieru šité špičkové riešenia pre firmy aj jednotlivcov.

Poradenská firma so špecializáciou na oblasť potravinárskeho priemyslu a zavádzanie medzinárodne uznávaných štandardov ako ISO 9001, HACCP - ISO 22000, BRC, IFS. V rovnakých oblastiach QUALIFOOD vykonáva aj školiace služby av spolupráci s britskou spoločnosťou EFSIS Limited aj certifikácia systémov ISO 9001, ISO 22000, BRC, IFS, EurepGAP a pod. - ...

Centrum japonských bojových umení a sebaobrany. Výučba, kruzy - Kenjutsu, umenie meča - sebaobrany.

Sme nezisková organizácia Maľovanie a kreslenie, z.s., ktorá prevádzkuje od roku 2010 výučbu výtvarného umenia v celej jeho šírke.

Výučba, kurzy: - anglický jazyk, angličtina.

Jazyková škola, výučba, kurzy: - angličtina - nemčina - francúzština - španielčina - čínština - slovenčiny pre cudzincov.

Základná škola. Materská škola: - tel.: 482 723 150 Školská jedáleň.

Poradenstvo v oblasti životného štýlu a okrem iného realizujeme: - architektúru interiéru podľa feng shuej - predaj obrazov do bytu - výtvarnú tvorbu - grafický dizajn - semináre feng shuej.

Zaisťujeme širokospektrálne doučovanie predmetov pod taktovkou skúsených a kvalitných lektorov. Všetky naše kurzy organizujeme v moderných učebniach, s elánom av peknej a uvoľnenej atmosfére.

Sprievodcovské služby po celej republike av Taliansku, poznávacie zájazdy do Talianska, súkromná výučba taliančiny, ruštiny a slovenčiny pre cudzincov, preklady a tlmočenie čs-it.

Činnosť: - športová kynológia.

Služby: -kurzy lezenie -lezecká stena -lezecký program pre rodičov s deťmi -lezenie pre deti -lezecký detský kútik -lezenie pre začiatočníkov, pokročilých, skupiny.

Vývoj, tvorba: - programy pre osobné počítače triedy PC, platforma MS-Windows