Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Vývoj a výroba elektroniky pre domáce a priemyselné aplikácie. LG SYSTEM ponúka ucelený a rokmi preverený sortiment elektroniky pre priemyselnú a domácu automatizáciu. Navštívte naše nové webové stránky.

Parašutistický výcvik a prevádzkovanie parašutistického výcvikového strediska zahŕňajúce: - individuálne zoskoky padákom - základný výcvik - pokračujúci športový výcvik - propagačné zoskoky na kultúrne a spoločenské akcie - organizovanie a realizácia paraprevádzok - organizovanie a realizácia športových súťaží - organizovanie a realizácia ...

Činnosť: - organizovanie letných detských táborov - vodácke kurzy - adaptačné kurzy - školy v prírode.

Jazyková škola. Jazyky: - angličtina, nemčina, francúzština, taliančina, španielčina, ruština, dánčina, číština, čeština pre cudzincov.

Prezentácia stavebných materiálov: -s prednáškou -s výstavkou -prospektová služba. Prezentácia je určená pre: -odbornú verejnosť ČKAIT, ČSSI, SPS, ČKA -projektové a architektonické ateliéry -bytové družstvá -stavebné firmy -stavebné úrady a ďalších odborníkov. Cena prezentácie zahŕňa: -cielený výber účastníkov z databáz ČKAIT, ČSSI, ...

Školenia, kurzy: - počítačová grafika - grafické programy Adobe, Corel a Zoner

Škola hry na gitaru a zobcovú flautu - výučba hry.

Služby v oblasti osobného manažmentu - vedenie a stanovenie priorít a zadávanie úloh - delegovanie - prevencia a zvládanie stresu - efektívna plánovanie, zníženie časového zaťaženia. Sprostredkovanie nájmu, prenájmu - prenájom Vášho bytu.

Jazykové kurzy - jazykové kurzy angličtiny, francúzštiny, nemčiny, taliančiny, španielčiny a ruštiny - kurzy výučby jazyka pre firmy, deti i dopelých - individuálne aj skupinové kurzy.

Profesionálna vzdelávacia spoločnosť, ktorá poskytuje svojim klientom vzdelávacie služby, najmä v oblasti práva, daní a účtovníctva. V týchto oblastiach svojim klientom ďalej aj sprostredkovávame profesionálne poradenské služby. Jednou z činností EASY ADVICE s.r.o. je organizovanie odborných seminárov pre verejnosť. Semináre sú pripravované ...

Činnosť: - vzdelávanie v oblasti koučingu, osobného rozvoja.

Jazyková agentúra, škola: -kurzy večerné, popoludňajšie, víkendové, individuálne, firemné. -kurzy pre dospelých, deti. Výučba, jazykové kurzy: -angličtina -nemčina -francúzština -španielčina -taliančina.

Služby: - barmanská show - miešanie koktailov - barmanské kurzy

Činnosť: - služby v oblasti požiarnej ochrany a BOZP

Školstvo. Gymnázium, gymnázium. -osemročné štúdium -štvorročné štúdium -ekonomické lýceum. Obchodná akadémia a jazyková škola.

Spoločnosť GolfAcademy je rodinná golfová akadémia pôsobiaca v Prahe od roku 1993, ktorej zakladateľom je výrazná osobnosť českého golfu pán PAVEL NIČ. Predstavujeme Vám najznámejšiu akadémiu, ktorá vychovala takých hráčov ako je Klára Spilková či Petr Nič. V súčasnej dobe organizujeme individuálne, skupinové, pre začiatočníkov i ...

Prevádzka súkromnej materskej škôlky s ponukou rozvozu a nočného stráženia.

Firma X-COMPANY je vzdelávacia a poradenská spoločnosť pôsobiaca na českom a slovenskom trhu. Organizujeme otvorené kurzy, workshopy, firemné konzultácie a poradenstvo v oblasti logistika a podnikania.

Jazykové vzdelávanie, kurzy: - vo firmách - v štátnych inštitúciách.

1. Poradenstvo, konštrukcia, vývoj, výroba, montáž, servis a predaj, školenia, revízie, inšpekcie, skúšky a technické prehliadky: - hydraulické nakladacie žeriavy a ruky - jednoramenné hákové nosiče kontajnerov - montážne manipulačné plošiny - nadstavby pre nákladné automobily - kontajnery, sklápače, valníky, dumpery - hydraulické ...

predaj: -Vybavenie pre všetky druhy horolezeckých aktivít, canyoning, speleológiu, outdoor, letnú i zimnú turistiku a kemping. -Certifikované vybavenie pre práce vo výškach a nad voľnou hĺbkou, záchranné zložky, zásahové jednotky a armádu. -Školenie BOZP, školenie prác vo výškach -Revízia OOPP pre práce vo výškach Sme jediný oficiálny ...

Krúžky: - mažoretky od 3.rokov - kurzy plávania detí 3-10 rokov.

Organizovanie manažérskych kurzov, individuálne poradenstvo a koučovanie. Kurzy: - kurz Angličtina s hypnózou - online kurzy angličtiny - kurzy osobného rozvoja.