Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Predaj, maloobchod, eshop: -potreby pre tanečné páry športového tanca. -tanečná obuv (značky FREED, DIAMANT, INERNATIONAL a české proveniencie) -CD s hudbou pre športový tanec firiem HALLEN, CASA MUSICA, DANCELIFE atď. podľa objednávky -látky, zdobenie na šaty, doplnky (perie, čipky, lycry a pod.) Tanečná škola, kurzy: -pre deti i ...

Bezpečnosť a ochrana zdravia na stavaničti, pracovisku (BOZP). Požiarna ochrano (PO). Školenie vodičov motorových vozíkov. Technický dozor investora. Čistenie a ochrana fasád, vrátane povrchov stavieb. Preprava nebezpečných látok (ADR).

Poradenstvo v oblasti úspor tepelnej energie. Priemyselné armatúry, vykurovacie jednotky, plynové infražiariče, komíny. Kúrenárske práce. Tenisový tréner - výučba tenisu.

Základná škola 1. - 9. ročník so ŠVP S Výpočtovou technikou učenia je hrou zameraným na využitie ICT vo výučbe. V škole je 9 bežných tried a 9 tried zriadených pre žiakov s SVP. MŠ má 3 bežné triedy a 1 triedu zriadenú pre žiakov s logopedickými problémami.

Jazykové kurzy, jazyková škola: -anglický jazyk, angličtina: -3 mesačné dochádzkové kurzy -predmaturitné kurzy -konverzačné lekcie -firemná výučba -simulácia Cambridgeských skúšok -kurzy na mieru.

Služby: - preklady z anglického jazyka do slovenčiny a naopak - výučba anglického jazyka

Základná umelecká škola: - hudobný odbor - literárne dramatické odbor - tanečný odbor. Pobočky: - Štefanov, Nádražní 232/5 - Veľká Bystrica, 8. mája 67 - Dolany 15 - Tršice 315 - Veľký Újezd, Navrátilova 321 - Hlbočky, Olomoucká 116 - Veľký Týnec, Zámocká 32.

Hlavným účelom organizácie je poskytovanie výchovy a vzdelávania. Predmet činnosti je vymedzený príslušným ustanovením zákona č. 561/2004 Zb. o predškolskom, základnom, strednom, vyššom odbornom a inom vzdelávaní ( školský zákon), v platnom znení a vykonávacími predpismi k nemu.

Ponuka: - školenia, rekvalifikácie, kurzy, vzdelávanie dospelých - kurzy z oblasti výpočtovej techniky, účtovníctva a nešpecifikovaných kurzov - zákazkové školenia pre firmy, organizácie a inštitúcie. Akreditácia MŠ SR SR.

Vedenie daňovej evidencie a účtovné poradenstvo. Kurzy daňovej evidencie pre záujemcov z celej SR / kurzy v pracovné dni alebo víkendové/.

Služby: - výučba golfu - golfové kurzy

Výroba a poskytovanie: -softvér -ponuka CRM a APS systémov -databázové programovanie -vývoj riadiaceho softvéru -systémov pre riadenie vzťahov so zákazníkmi -organizácia vzdelávacích kurzov práce na PC. Sídlo: -Zlín, Vežové domy 874

Sprostredkovanie štúdia a zamestnania v EÚ a Švajčiarsku.

Základná škola s vetvou všeobecných a športových tried - zameranie: - na ľadový hokej - plávanie - iné vodné športy.

Vzdelávacie stredisko Olomouc - kvalifikačné kurzy, semináre. - rekvalifikačné kurzy hradené z ESF. - spolupráca s Úradmi práce SR - firemné školenia školenia pre: - lešenára, práca vo výškach - žeriavniky + viazače, HR, PPP - montéry plyn.zariadenia, revízny technik PZ - BOZP a PO - elektro podľa v.č. 50/78 Zb. - vodiči motorových aj ...

Základná škola. Školská jedáleň: tel.:582330861, 731115456

-Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií (najmä CAD, CAM, PLM) -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov (najmä CAD, CAM, PLM) -Príprava a vypracovanie technických návrhov -Organizovanie kurzov, školení, vrátane lektorskej činnosti

Odbor vzdelania: Ekonomika a podnikanie (63-41-M/01). Školské vzdelávacie programy: - Medzinárodný obchod a projektové riadenie - Riadenie služieb a marketing turizmu - Marketingové komunikácie a žurnalistika - Športový manažment.