Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Tanečná škola: - výučba, kurzy tanca - tanečné pre mládež, dospelých.

Služby: - jazyková škola - preklady, tlmočenie

Kompletné oplotenie pozemkov vr. výroby brán. Dodávky textilu, zákazkové šitie (obliečky, prestieradlá), froté program, OOPP-pracovné odevy, dekoračné šitie (závesy, prikrývky). Optimalizácia dodávateľských stavov: - zredukovanie dodávateľov v hoteloch, v reštauráciách, školstve, domovoch pre seniorov, ai. Výberové konania. - ...

Stráženie detí. Záujmové združenie PRE deti a mládež. Organizovanie: - kurzy pre rodičov, deti, mladých a dospelých Herňa.

Služby: - zabezpečenie výcviku v škole na športových lietajúcich zariadeniach - sprostredkovanie parašutistickej činnosti - tandemy, výcvik, propagačné zoskoky - letecká fotografia, snímkovanie - školiace služby v oblasti športovej problematiky

Výučba, kurzy: - nemecký jazyk, nemčina - ruský jazyk, ruština.

Naša firma je autorizovaným predajcom stavebných strojov. Okrem predaja a servisu stavebných strojov poskytujeme aj požičovňu stavebnej techniky. Poskytujeme autorizovaný predaj a servis šmykom riadených nakladačov LOCUST, rýpadlá a minirýpadlá WACKER NEUSON, univerzálne dokončovacie stroje na automobilnom, pásovom aj kolesovom podvozku, Hutniaca ...

Predaj, leasing, servis: - stavebné stroje, šmykom riadené nakladače Predaj: - nové aj použité prídavné zariadenia a príslušenstvo pre nakladače. Školenia strojníkov: - základné kurzy.

Služby - školenia, semináre, tréningy na praktické osvojenie postojov, zručností - program pre vrcholových manažérov - koučovanie.

Ponúkame výchovno-vzdelávací program pre deti od troch rokov, večerné i nočné stráženie. Súčasťou je výučba angličtiny a výtvarná dielňa.

Služby v oblasti: - bezpečnosť a hygiena práce - požiarna ochrana - školenia BOZP a PO - revízie a kontroly. Prevádzkareň v Kovosteeli.

Jazyková škola. Výučba, jazykové kurzy: -angličtiny, nemčiny, španielčiny, francúzštiny a ruštiny -detské a pre dospelých. Služby: -tlmočenie, preklady, cestovanie

Vykonávame tieto práce: - realizácia drevených podláh, xylolitu a teraca - vykonávanie návrhov a rozpočtov - rekonštrukcia a opravy historických podláh vrátane realizácie ich replík - školenie začínajúcich firiem a vzdelávanie profesionálov v oblasti drevených podláh - poradenská činnosť, normy a odbornú literatúru - vykonávanie ...

Hasiace prístroje, hydranty-predaj, servis, opravy, kontroly a revízie. Tlakové skúšky požiarnych hadíc. Kontrola a revízia suchovodov (nezavodnené požiarne potrubie) Dokumentácia a školenie požiarnej ochrany a bezpečnosti práce (PO a BOZP).

Jazyková škola - kvalitná výučba v skupinách štyroch študentov. Kurzy jazykové: -angličtina, anglický jazyk: -trojmesačný, intenzívny týždenný -individuálna či firemná výučba -pre deti -rodený hovorca -predaj výukových materiálov -preklady AJ, NJ, RU -prenájom učební.

Výučba, kurzy: - anglický jazyk, angličtina.

Intenzívne akreditované rekvalifikačné kurzy. Školenia. Vybavenie nechtových štúdií: -manikúrne stolíky, stolík -kozmetické kufríky, kufrík Nechtový dizajn. Nechtová kozmetika Predaj: -ÚV gély -Color club -Art club.

Novo otvorená predajňa a školiace centrum. Ponúkame všetok sortiment materiálov na nechtovú modeláž, nail art a manikúru.

Poradenstvo v oblasti bezpečnosti práce, požiarnej ochrany, ekológie. Predaj pracovných odevov.

Poradenská a vzdelávacia spoločnosť . Môžete využiť účasť na organizovaných konferenciách, seminároch a tréningoch ako aj s ponukou nového typu vzdelávacej aktivity Efektívnejšia a účinnejšia prax interného auditu.

Konzultačná spoločnosť: - tréningy pre manažérov, obchodníkov.