Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Centrum poskytujúce poradňu pre zmenu životného štýlu.

Sme jednou zo školičiek v sieti kvalitných predškolských zariadení pre deti od 18 mesiacov celoročnou prevádzkou. Individuálny prístup k deťom, odborný personál, vzdelávacie programy, nadštandardná starostlivosť o deti.

Realizujeme outdoorové, teambuildingové a športové akcie. Organizujeme zážitkové kurzy, vzdelávacie, školiace a vodné záchranárske činnosti

Baletná škola - výučba v oblasti tanca - organizovanie baletných predstavení - organizovanie kurzov pre dospelých a deti od 2 rokov Baletný obchod - baletné tyče Agentúrna činnosť zastupovania umelcov.

Personálna vzdelávacia spoločnosť. Organizovanie workshopov, seminárov a tréningov. Koučing, psychodiagnostika a otvorené kurzy psychológie.

- dámske, pánske kaderníctvo - akreditované rekvalifikácie pre kaderníčky (Holičské a kadernícke práce) - možnosť riadenej praxe či garancie - predlžovanie vlasov metódami micro ring, keratín, pásové predlžovanie, belargo - kurzy na predlžovanie vlasov a rasta vrkôčiky.

Kurzy potápania PADI: - začiatočnícky kurz prístrojového potápania - pre pokročilých - výučba prvej pomoci - potápač záchranár - potápanie pod ľadom - hĺbkové potápanie az lode - vrakové potápanie - v suchom obleku - nočné potápanie - vyhľadávanie a vyzdvihovanie objektov z vody.

Channel Crossings patrí medzi prestížne jazykové agentúry. Na slovenskom trhu pôsobíme už od roku 1993. Našim poslaním je poskytovanie širokej ponuky efektívnych jazykových služieb tak, aby sme uspokojili individuálne požiadavky domácich i zahraničných klientov z radov súkromných firiem, štátnych organizácií i širokej verejnosti.

Prekladateľská agentúra - odborné preklady a tlmočenie, firemná výučba jazykov, lokalizácia, grafické práce a dtp. Angličtina, nemčina, ruština, taliančina, francúzština, španielčina a všetky ďalšie európske jazyky a rad jazykov mimoeurópskych.

Činnosť: - výskum a opis správania polymérnych materiálov reálnym aplikáciám zodpovedajúcim kvázistatickému a dynamickému zaťažovaniu - výskum a vývoj v oblasti materiálovej charakterizácie - skúšobníctvo

Preklady, tlmočenie: - angličtina špecializácia - jazyková agentúra - kurzy angličtiny, španielčina, gréčtina, nemčina, francúzština - individuálne, skupinové, firemné.

Tuček English. Výučba, kurzy, anglický jazyk, angličtina: -intenzívne pobytové kurzy -celoročné kurzy v Hodoníne -firemné a individuálne kurzy -pre dospelých 7 úrovní -pre deti od 12 rokov 3 úrovne -jazykové kurzy, jazykový kurz. Preklady, tlmočenie.

Tlmočenie a preklady: -taliančina - nemčina. Výroba, predaj, eshop.: -vlny a ušľachtilých vlákien -kurzy plstenia -výrobky z merina a ušľachtilých vlákien vyrobené technikou zvanou plsteniu/filcovaniu: -netradičné čiapky, klobúky, barety -vesty -tašky, kabelky -hračky -nášivky -prianiačka -šperky.

Ponúkame jazykové kurzy angličtiny, španielčiny a nemčiny.

Kompletné dodávky informačných a riadiacich dispečerských systémov pre rozsiahle technológie typu: - vodárenské dispečerské systémy - dispečerské systémy povodia - elektrické siete - rozsiahle tepelné siete.

Agentúra požiarno-technických a poradenských služieb. Ponúkame okrem iného tieto činnosti v oblasti požiarnej ochrany: - spracovanie dokumentácie požiarnej ochrany - požiarne preventívne prehliadky objektov - kontroly hasiacich prístrojov a hydrantov - školenia o požiarnej ochrane - predaj a montáž hlásičov požiaru

Dealer svetoznámych firiem v oblasti vybavenia pre potápačov - SCUBAPRO, Uwatec, Green Force. Predaj, požičovňa: - potápačská technika - potápačské vybavenie - požičiavanie vybavenia. Zaisťujeme: - potápačské kurzy.

Služby: - výučba anglického jazyka - preklady z/do anglického a nemeckého jazyka.

Požiarna ochrana - dokumentácia - školenia - hasiace prístroje a hydranty

Spevácke a hlasové štúdio. Služby: - výučba spevu - príprava na talentové skúšky - hlasová rehabilitácia.

Spracovanie kameňa -Veľkoobchod a maloobchod

Kurzy angličtiny - individuálna aj skupinová výučba anglického jazyka. Učebňa - adresa: Pražská 59, 541 01 Trutnov

Školiace stredisko - počítačové kurzy - školenia na PC.