Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Služby - vzdelávacie inštitúcie - semináre.

Revízia a inšpekcia žeriavov, revízne skúšky žeriavov, revízia pracovných plošín. Revízia a kontroly viazacích prostriedkov. Školenie žeriavnikov a viazačov a školenie obsluhy pracovných plošín.

Vzdelávacia spoločnosť: - rekvalifikačné, certifikované kurzy z oblasti podnikania, účtovníctva, daní a marketingu.

Jazykové centrum, výučba: - angličtina - nemčina - výučba cez Skype - angličtina pre najmenších

Služby: - výučba, doučovanie nemeckého jazyka, nemčiny - preklady z nemčiny do slovenčiny/z slovenčiny do nemčiny.

Služby: - výučba angličtiny - preklady

Služby: - odborný servis pre pestovateľov a cukrovary - výskum, pokusy - poradenstvo - rastlinná výroba

Služby: -stredná odborná škola -obory: -kuchár - čašník -čašník -čašník - servírka pre obsluhu -kuchár na prípravu jedál -cukrár.

Výučba, kurzy: - angličtina Služby: - preklady, tlmočenie Kancelária, učebne: Na Burince 339, Sušice

Meridian International School (MIS) je medzinárodná anglická škola, ktorej ucelený vzdelávací systém sa skladá z materskej školy, 1. stupňa základnej školy a nižšieho a vyššieho gymnázia. Nachádza sa v tichej lokalite Prahy 8 - Kobylisy, v dochádzkové vzdialenosti od staníc metra Ládví a Střížkov a električkovej a autobusovej zastávky ...

Poskytovanie poradenstva a firemného vzdelávania v oblastiach predaja či riadenia a zákazníckych služieb. Organizovanie kurzov a seminárov.

Poskytovanie poradenstva v oblasti manažmentu, koučovania a vzdelávania vedúcich pracovníkov. Implementácia systému kvality ISO 9000 a TQM.

organizovanie otvorených seminárov zaisťuje korporátne vzdelávanie, incentívne zájazdy i teambuildingy.

Maloobchod, servis, výkup: -vysokozdvižné a paletové vozíky -použité aj nové vozíky -predaj aj výkup -opravy na firme aj u zákazníka -náhradné diely, pneumatiky, trakčné a štartovacie batérie -revízia vzv -kurzy na vodičské preukazy na vzv -prenájom vysokozdvižných vozíkov, dlhodobý aj krátkodobý.

Filozofická fakulta. Fakulta informatiky a manažmentu. Pedagogická fakulta. Prírodovedecká fakulta Ústav sociálnej práce

Katedry: - aplikovanej lingvistiky - ekonómia - manažmentu - informačných technológií - informatiky a kvantitatívnych metód - rekreológie a cestovného ruchu.

Ústav sociálnej práce - rozvíja spoločensky potrebné štúdiá zamerané na najrôznejšie oblasti sociálnej práce Ústav sociálnej práce v súčasnosti garantuje nasledujúce študijné odbory: - trojročné bakalárske študijné odbory: Sociálna práca - prezenčná aj kombinovaná forma Sociálna práca vo verejnej správe - kombinovaná forma Sociálna práca s ...

Prírodovedecká fakulta - zameraná na prírodovedné odbory - výučba biológie, fyziky, chémie, informatiky, matematiky a odborových didaktík.

Filozofická fakulta - história, archívnictvo, politológia, archeológia, filozofia a sociológia - uplatnenie digitálnych technológií v humanitných vedách

Katedry: - anglického jazyka a literatúry a oddelenia francúzskeho jazyka. - slovenského jazyka a lit. - hudobné - náboženských a kultúrnych štúdií - nemeckého jazyka a literatúry - pedagogiky a psychológie - slavistiky - sociálna patológia a sociológia - sociálnej pedagogiky - špeciálne pedagogiky - technických predmetov - ...