Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Služby: - rekvalifikačné kurzy odbor podlahár - informácie z odboru podlahárstva pre odbornú verejnosť - zabezpečenie súdneho znalca v oblasti podláh.

Služby: - výučba vrtuľníkového lietania - vyhliadkové lety - letecké práce

Sme súčasťou medzinárodnej skupiny ARVAL, ktorá pôsobí v 25 krajinách a spravuje viac ako 700 000 vozidiel. Pôsobíme v oblasti financovania a manažmentu vozových parkov na českom trhu od roku 2003. Naša partnerská sieť dodávateľov Vám zaručuje a ponúka stálu dostupnosť a maximálnu ústretovosť v poskytovaní služieb operatívneho lízingu. Náročnosť, ...

Detský klub Helík: - plávanie dojčiat, batoliat, detí.

HRADECKÝ SPINNING® KLUB - inštruktor spinningu.

Služby - kurzy a semináre pre osobný rozvoj a všestranný úspech - koučing.

Výživová poradkyňa: - organizovanie kurzov, prednášok Internetový obchod, e-shop: - zdravá výživa - superfood - bylinné čaje.

Kurzy, školenia pre: - obsluha strojov na zemné práce - vodiča manipulačných vozíkov - obsluhy fréz na živičné povrchy - žeriavniky, viazače.

Služby: - kurzy pre podnikateľov - tipy na efektívny marketing.

Služby: - kurzy plávania - plávanie dojčiat, batoliat, detí predškolského i školského veku

Prevádzkovanie teplovzdušných balónov, organizovanie letov a výcvik pilotov. Ponuka služieb v oblasti balónovej reklamy.

Školenia farmaceutický priemysel - marketing a predaj - finančný manažment - merchandising Podnikové poradenstvo Vykonáva (farmaceutický priemysel) - propagácia a marketing.

Vzdelávacie stredisko - kurzy: inštruktor lyžovania, inštruktor snowboardingu, inštruktor vodnej turistiky, vodácky inštruktor, inštruktor plávania a iné.

Vzdelávacia a poradenská spoločnosť, služby: - zákazkové vzdelávanie (motivačné programy, základy podnikania, rozvoj soft skills...) - akreditované rekvalifikačné programy - socioekonomické analýzy.

Prode, e-shop, služby: - káva - čaj - kávovary - školenia a semináre pre baristov - poradenská služba pri výbere kávovaru a kávy

Výučba, kurzy: - plávanie pre deti, dospelých - plávanie dojčiat, batoliat.

-Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, rybníkárstvo, lesníctvo a poľovníctvo -Spracovanie dreva, výroba drevených, korkových, prútených a slamených výrobkov -Nakladanie s odpadmi (okrem nebezpečných) -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Ubytovacie služby -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a ...

Služby: - zdravotnícky dozor - akreditované kurzy prvej pomoci.

Obchodná akadémia a Vyššia odborná škola, Příbram I, Na Příkopech 104 je stredná škola s dlhoročnou tradíciou. Ponúkame štvorročné štúdium zakončené maturitnou skúškou a trojročné štúdium na vyššej odbornej škole zavŕšenej absolutóriom. Škola disponuje moderným vybavením, vyučujú u nás vysoko kvalifikovaní profesori a spolupracuje s niekoľkými ...

Súkromná materská škôlka v Plzni Koterovo je výnimočná svojim ojedinelým prístupom k deťom ako k samostatným a svojbytným osobnostiam.

Ponúkame výučbu anglického jazyka na všetkých úrovniach, českými lektormi a rodenými hovorcami: -konverzačné kurzy s rodeným hovorcom -individuálne kurzy -kurzy pre školákov i predškolákov -intenzívne kurzy -firemné kurzy -víkendové kurzy -tlmočnícka činnosť. Výučbu nemeckého, francúzskeho, španielskeho a talianskeho ...