Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Činnosť: - poradenstvo, školenia v oblasti zdravotníctva.

Služby: - semináre a kurzy pre rozvoj osobnostných zručností - individuálne výukové programy, kurzy, semináre, audity a konzultácie pre realitné kancelárie - právne semináre, konferencie a workshopy - špecializované semináre v oblasti verejných dražieb a exekúcií - činnosti licitátora verejných dražieb - teambuildingové akcie

Služby: - školenia na tému IFRS a US GAAP - poradenstvo

Spoločnosť OASA COMPUTERS s.r.o. sa špecializuje na ochranu informácií, bezpečnosť IT infraštruktúry a hmotného majetku. Tiež sa zaoberáme predajom, servisom a opravou výpočtovej techniky v Ostrave. Vyberať si môžete zo širokej škály digitálnej techniky, počítačov, tlačiarní, notebookov a softvérov. Zaisťujeme školenia a poradenskú činnosť. ...

Služby - mobilita zamestnancov a sťahovanie pracovných priestorov - vízové a imigračné služby - jazykové a interkultúrne vzdelávanie.

Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti.

Služby: - povlakovanie Výskum, vývoj: - tribologické vrstvy

Služby: - kurzy, vzdelávanie pre sociálne služby

Predaj: - vrtuľníky - nové aj použité Služby: - výcvik pilotov

Plavecká škola Zábřeh. Ponuka služieb: plávanie nastávajúcich mamičiek plávanie batoliat plávanie detí vo veku 4 - 6 rokov plávanie detí vo veku 7-14 rokov kondičné plávanie - zdokonaľovacie kurzy diaľkové a zimné plávanie freediving kurzy potápania OWD a AOWD.

Študijné odbory, učebné odbory, nadstavby, kurzy a školenia. Špeciálne pedagogické centrum, celoživotné vzdelávanie - profesijná kvalifikácia Obory: - správca informačných sietí - bezpečnosť a právo - cestovný ruch - rekondičný a športový masér - sociálna činnosť a právo. - sociálne služby

Poradenské a vzdelávacie centrum: - koučing osobného rozvoja, mäkkých zručností a zdravého životného štýlu - webináre a online prednášky.

Služby: - spisovňa - poradenstvo so založením, vedením i likvidáciou spisovní a archívov - uskladnenie písomností - digitalizácia - skartácia Spisovňa Brandýs n/L: tel.: 603 819 532 Spisovňa Přelouč: tel.: 725 316 901

Dodávka, predaj, služby: - vybavenie kaderníckych salónov - profesionálna vlasová kozmetika - kadernícke semináre.

Školiace zariadenia - doškoľovacie kurzy pre PZ a SLPU pre základný, stredný a vyšší stupeň odbornej spôsobilosti - preškolenie v problematike AML.

Vzdelávacia agentúra - kurzy v oblasti rozvoja osobnosti, zvyšovania profesijných, manažérskych a obchodných zručností - vzdelávanie úradníkov, pracovníkov v sociálnych službách a kurzy ďalšieho vzdelávania pedagogických pracovníkov.

Služby: - certifikačné kurzy NLP, EFT - kurzy práce na sebe - terapia

Služby - doučovanie slovenského jazyka, matematiky, chémie a fyziky. Adresa: - V Zátiší 810/1, Ostrava - Mariánske Hory.

Dodávka, predaj, revízia, opravy: - hasiace prístroje - hydrantové systémy - protipožiarne klapky, upchávky - vybavenie pre hasičov. Služby: - požiarna ochrana (PO) - bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci (BOZP).

Služby: - kurzy sebapoznania - energetická harmonizácia - farebné poradenstvo - očista priestoru - muzikoterapia - kvetinové mandaly.