Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Materská škola. Školská jedáleň.

E-shop s dizajnovými výrobkami od slovenských tvorcov. Doplnky a dekorácie z prírodných materiálov. Originálne darčeky na mieru. Vlastný dizajn plecháčikov, tričiek, leptanie skla a ďalšie produkty na zákazku. Workshopy pre deti i dospelých - kreatívne dielničky pre obce, školy, svadby. Maľovanie na keramiku, porcelán, textil a ďalšie.

činnosť: - poradenstvo, konzultácie so špecializáciou na zdravotníctvo - organizovanie kongresov, školení.

služby - semináre a školenia a workshopy pre školy a učiteľov - semináre zameranie na zavádzanie moderných technológií do škôl - osobnostný rozvoj - výchova k úspechu.

Zabezpečujeme predaj, oprava, servis: Opravy stredné aj generálne pre vysokozdvižné vozíky DESTA, BALKANCAR, GLIWICE predávame: - náhradné diely všetky - prídavné zariadenia na vozíky Výmenné stredisko agregátov Nákup, predaj, bazár: Staršie a ojazdené vysokozdvižné vozíky Predaj, opravy, servis: Nové vysokozdvižné vozíky ...

Výrobou a predajom požiarnej techniky sa zaoberá spoločnosť Pavliš a Hartmann, spol. s r.o. so sídlom vo Chvaleticiach. Ponúkame Vám produkty z radov: - elektrocentrál - hasičských požiarnych hadíc a prúdnic - hydrantových systémov (nerezové i oceľové skrine) - malých požiarnych strojov - osvetľovacích balónov - požiarnych nádrží a ...

služby: - kurzy a školenia pre firmy - marketing

Predaj, dodávka, e-shop - vybavenie a materiály pre zubné laboratóriá - prístroje a nábytok do laboratórií.

Cieľom je: - rozvíjame remeselnú tvorivosť našich členov - organizujeme kurzy zamerané na ručnej činnosti - organizujeme spoločenské a kultúrne akcie - zabezpečíme prezentácia neziskových aktivít v kultúrnych informačných médiách i.